Hol vegyek jó fürdőruhát?
7000Ft alatt hol találok divatos fürdőruhát Pest megyében?Sok helyen néztem de valahogy vagy nagyon drágák vagy pedig nincs a méretembe...
16/L
ugyanez volt a helyzet és végül a kínaiba vettem
egyszerűen nem leltem én se a méretemben
Linkelek párat!:)
Tezenis:
3000Ft egy felső és 3000Ft egy alsó, nézd meg legalul a feketéket, nekem azok nagyon tetszenek!:)
HandM:
Itt is egész jók, nekem a fehér nagyon tetszik.
Sokkal jobbak is vannak a Bershka és a Pull and Bear üzleteiben, csak azok már egyben túllépik a 7000-et pedig a fekete rojtos most nagy divat.. azért belinkelem:
Ha kell még valami, írj, szívesen segítek!:)
Én is a H&M-be találtam egy nagyon jót! Fekete, halvány rózsaszín mintás, de van zöldben is. És olcsó, mert felső+alsó 6000-re jön ki. :)
Mondjuk kínaiban olyan fürdőruha van, ami nekem 1 szezont bír ki, viszont 3000 a két részes és szépeket is lehet találni. Ez azért jó, ha olyan helyen laksz, mint pl. én, ahol a víz fertőtlenítőjétől csak 1 nyarat bír akármilyen fürdőruha. Ezt legalább nem sajnálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!