Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fürdőruhát vegyek?! SOS

Milyen fürdőruhát vegyek?! SOS

Figyelt kérdés
Striás a hasam meg az oldalam kicsit,milyen fürdőruha állna jól? Egyrészes vagy kettő részes? Amúgy a hasamon van egy kicsi felesleg,de nem sok vagy 3-4 kiló.Köszönöm előre is!:) jah vagy ha tudtok házilag striát eltüntetni(halványítani) akkor is írhatok. Ha lehet a fürdőruháról linkeljetek képet :)) köszönöm szépen.. 13/L
2013. máj. 14. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen az egybe részest javaslom. 13 évesen gondolom hogy a korosztályodnak akarsz imponálni/megfelelni. A korosztályodban pedig a striás bőr nagyon ritka, és egyáltalán nem tolerált jelenség. Szóval egyberészesre szavaznék.

F23

2013. máj. 14. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) képet esetleg linkelnél?! :)) köszi
2013. máj. 14. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Drágaság!

Miről linkeljek képet?

2013. máj. 14. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ajánlom a tankinit. Modernebb, mint egy egyrészes, mégis eltakarja a problémás részeket.

[link]

[link]

[link]

A képeket természetesen csak illusztráció céljából linkeltem, nem tudom, formára/színre milyen elképzeléseid vannak.

19/L

2013. máj. 14. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Váó!

Első képen lévő csajnak van egy kis tevepatája :P

2013. máj. 14. 19:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :DDD
2013. máj. 15. 13:18
 7/7 anonim válasza:

Szerintem pedig olyan kéne ami szép, takar. Nemtudom elmagyarázni ezért küldök 2 linket. Szerintem ilyneket kéne venned. [link]

[link]

2013. jún. 17. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!