Ez a cipő nem túlzás egy 16-17 éves lánynak?
Vannak külön taobao "rendelésre" szakosodott "cégek", honlapok. Ők teljesen megbízhatóak. Elküldöd nekik a linket a termékről, pontosan leírva mellé a színt, méretet stb. Elküldöd nekik paypallal a termék összegét + szállítási költséget (ez csak a Kínán belüli szállítás). Ezután ők megrendelik, majd küldenek pár képet a már megérkezett termékről, amikből láthatod, hogy megvan. Ha nem tetszik valami visszaküldik és kicserélik másikra, vagy visszakapod a pénzed. Utána kell elküldeni a Kínából Magyarországra történő szállítási költséget (ami nagy mennyiségű cucc után elég borsos tud lenni, értem az alatt, ha 20 kiló valamit rendelsz, 75ezer ft körül van a szállítás) + még rájön valamennyi jutalék (nyilván nem fogják a két szép szemedért elküldeni)
És pár hét/hónap múlva megérkezik (ha a posta nem herdálja el :))
Ilyen "egyszerű".
Nem rossz, nem rossz... :) Köszi.
Közben el is jutottam egy taobaofieldbuy.com nevezetű oldalra és olvasom is a részleteket.
Egyébként a cipő nem túlzás.
Szerintem nem túlzás, és nagyon tetszik a cipő! :)
Olyan babás! Elfogadnék egy párt belőlük.
De mindennapi hordásra tényleg nem ajánlatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!