Lányok! Ti hogy/hol követitek az aktuális divatot?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyan weboldalakat, ami mindig képben tartana? :-) Azt hiszem én már elvesztettem a fonalat! :-( Segítsetek elkapni! :-D2013. jún. 10. 20:24
1/11 anonim válasza:
én sehogy és sehol
azt hordom ami tetszik,úgyhogy bajban vagyok mert a most kapható dolgok nagy részétől hányingerem van
2/11 A kérdező kommentje:
jaaaj, igen, biztos a neonszín meg a terepminta :-D de valóban ez lenne az aktuális divat vagy csak az utcán hordja ezt mindenki? ;-)
2013. jún. 10. 20:27
3/11 anonim válasza:
Most minden a divatban van.De tényleg.
4/11 A kérdező kommentje:
mondasz valamit...:-D
2013. jún. 10. 20:29
5/11 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele hogy azt hordom ami tetszik. Mindig divatba jön valami és mindenkin ugyanazt látom. Persze nekem is van 1-2 tömegdarabom, de próbálok azért egyedi is lenni. Valamilyen szintem követem a divatot, nem vagyok elmaradva, de nem szeretem amikor egy divatos darab már 100adszorra jön szembe az utcán.
6/11 A kérdező kommentje:
Pont ezért szeretnék tisztán látni, mert "minden divatban van", nem arról van szó, hogy akkor mindig a legújabb divat szerint akarok majd öltözködni, hanem, hogyha kijön egy darab ami divatos és tetszik is, akkor beszerzek egyet, mert akkor 2 legyet 1 csapásra :-))
2013. jún. 10. 20:34
7/11 anonim válasza:
Én fészbúkon követek pár divatoldalt.
8/11 anonim válasza:
Fashionfave.com pl, naponta frissül az oldal, én szeretem olvasgatni :)
9/11 A kérdező kommentje:
7. válaszol: tudsz linket is adni?:-)
8. válaszoló: nagyon szépen köszönöm!:-))
2013. jún. 11. 10:40
10/11 anonim válasza:
Ha betérsz bármelyik inditex boltba(zara, stardivarius, h&m stb.) ott csak olyan dolgokat fogsz találni ami divatos(persze ezeket jól is kell összeválogatni..)
[link] itt pedig inspirálódhatsz
vmint facebookon is követhetsz pár magyar divatbloggert pl The sense,Passion for fashion,Fashion is my cure, Our FashionBlog
és nem utolsó sorban magazinok( itthon inkább csak az Elle ami színvonalas, de külföldi Vouge,Harper's Bazaar stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!