Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csizma Télre? Milyent vehetnék...

Csizma Télre? Milyent vehetnék és hol?

Figyelt kérdés
Milyen csizmát vehetnék télre, ami nem magassarkú, de divatos, és nem csak úgy néz ki jól a lábamon, ha a nadrágot alátűröm? Üzleteket is írhattok hol tudok ilyent venni vagy linkelhettek képeket is, köszi előre is!
2009. okt. 9. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Én is mini sarkút kerestem már tavaly is, az ázsiában találtam illetve az árkádban van egy cipőbolt, azt hiszem shoes corner vagy shoes street a neve vagy valami ilyesmi.Nagyon divatosak, vannak olyanok is, amihez nem kell betűrni a gatyót.Én sok helyen kerestem már, de máshol nem találtam még...ja és az áruk is jó!4800 körül van egy csizma.
2009. okt. 9. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

[link]

pl én ilyet ajánlanék ez nem cuppan rá a vádlira és gyűrni is tudod a bőrt mert úgy van kialakítva.

amúgy deichmann és humanic most forgalmaz csizmákat érdemes megnézni.

2009. okt. 9. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen :)
2009. okt. 9. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Én a pimkie-ben láttam szép velúrbőr (vagy műbőr??) bokacsizmákat, olyan 7-8000 Ft-ba kerültek, de nagyon jól néztek ki. És azt is hordhatod nadrágon kívül és belül is :)
2009. okt. 12. 18:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. okt. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!