Igen. Én nem vagyok nagy ékszer és ruha rajongó, de én is sokszor e-bay-eztem már. Volt, hogy 2000 Ft-ból lett karkötőm, órám, szoknyám és blézerem.
Sokszor van az, hogy külföldön már rég le is ment az aktuális divat mire Magyarországra ér és itthon még nem lehet kapni, külföldön meg már elárasztják a piacot az adott cuccok.
Ha tudsz egy kicsit angolul akkor menni fog. ;)
Még annyit hozzáfűznék:
Akkor kezdtem el e-bayezni mikor estélyi ruha kellett. Ott találtam egy Brit eladót, akik szintén standard méretekkel dolgoztak. Sajnos nekem olyan hülye alakom van, hogy az alapján 3 ruhaméretet ölelek fel. (mell-derék-csípő)
És mivel pont az estélyinél fontos, hogy passzoljon az alakomhoz, így levelezésbe kezdtem az eladóval, hogy ilyen méreteim vannak, sajnos kilógok mindenhonnan. Olyan rendes volt, az eladó, hogy méretre szabatta a ruhát, és úgy küldte el. Nem számított fel felárat, szóval még bőven a magyarországi ruhaárak alatt voltam.
Én azóta is tőle rendelek elegánsabb ruhát. Már ismernek annyira, hogy megkésezi, ha írok, hogy még mindig a szokott méretre kérem? Igaz ez nem olyan, dolog, nekem hatalmas +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!