Tapasztalatok az Adidas Superstarról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem éppen mai modell, de én most kezdtem nagyon szemezni vele :)2013. jún. 1. 09:16
1/9 anonim válasza:
Pár éve volt nekem is egy fekete, oldalán fehér csíkokkal.
Nagyon szerettem, kényelmes volt, jól bírta a strapát. Aztán hirtelen minden második ember ebben kezdett járni, össze-vissza minden elvetemült színkombinációban. De nem szegte kedvem, a klasszikus fekete/fehér nagyon adta szerintem. Örök darab, szerintem nem tud kimenni a divatból és mindennel kompatibilis.
2/9 A kérdező kommentje:
Másikat néztem ki, de valóban nagyon szép ez is :D Az engem nem nagyon szokott foglalkoztatni, hogy más miben jár. A divat mellett nyilván van más oka is, ha ennyi embernek bejön és van. Kösz az infókat xD
2013. jún. 3. 18:16
3/9 anonim válasza:
Én is szeretnék ilyet venni. Kérdező vettél már?
4/9 A kérdező kommentje:
Még folyik az "adatgyűjtés" xD De Ebay-en akad egész sok...
2013. júl. 30. 16:47
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de úgy néz ki, meg is oldódott a kérdés xD
2013. júl. 30. 18:31
8/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre még semmilyet, de a fehér alapon zöld csíkos az erős esélyes...
2013. júl. 30. 18:41
9/9 anonim válasza:
Biztos jó lesz, én fekete alapon fehér csíkosat szeretnék ilyet. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!