A bőrből készült ruhák/cipők viselését miért ellenzik annyian?
Mindig kihangsúlyozzák, hogy MŰbőr!! Nekem nincs semmi bajom a valódi bőrből készült cuccokkal, pedig én is nagyon szeretem az állatokat! De pl. találtam 3 iszonyat dögös bőrszoknyát a pincében, anyukámé volt régen. Már alig várom, hogy lefogyjak, és viselhessem őket, nagyon jól néznek ki.
Ti hogy vagytok ezzel a témával?
17L
Engem sem zavar az igazi bőr, van több bőrkabátom is.
Én is nagyon szeretem az állatokat, ezért pl. olyat nem hordanék, amit csak azért nyírtak ki, hogy nekem bundám legyen. De ami nekem van az kecskebőr és marhabőr, tehát valószínűleg meg is ettük őket.
Én IGAZI állatvédő és állatbarát vagyok.
Semmim sincs, ami igazi bőr vagy szőrme.
Az állatok azért halnak meg, mert a bőrükből és szőrükből vkinek ruha kell?
Ha akarjátok látni, keressetek a neten olyan videót/képet, ahol látszik, hogy hogyan halnak meg.
Még élnek, amikor lenyúzzák a bőrüket.
Nekem csak mesélték, évekkel ezelőtt, azóta is előttem van a kép, szörnyű...
Ha van hozzá gyomrotok, megnézhetitek, aztán megváltozik a véleményetek.
De a legtöbb ember erről inkább nem vesz tudomást.
Azok az állatok sokkal többet érnek, mint sok-sok ember ezen a világon.
pont azért, amiért a második válaszoló leirta.
mi sokan nem is láttuk, hogy nyúzzák le az állat bőrét. gondold el, ha a te bőrödet élve lenyúznák, az milyen érzés. hát ezért ellenezzük. nem barlanglakók vagyunk hogy állati bőrt és szőrt kelljen viselnünk.
egyébként azt hallottam, hogy az eredeti bőr sokkal minőségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!