Balerina cipőt ti mivel veszítek fel?
Figyelt kérdés
mezítláb, harisnyával stb?2013. jún. 2. 22:49
1/7 anonim válasza:
Én harisnyával szoktam, vagy titokzoknival (de olyannal, ami nem látszik ki)
2/7 anonim válasza:
Harisnyával de csak akkor ha rövid gatyába vagyok vagy szoknyába!Mezítláb a sarut és a papucsot szoktam hordani!:)
4/7 anonim válasza:
Időtől függ, én mezítláb is, meg harisnyával is szoktam hordani. De pl, ha szoknya/rövidnadrág van rajtam, akkor mezítláb.
5/7 anonim válasza:
Én harisnyával, nem szeretem mezítláb.
A legelső balerinám volt úgy hogy mezítláb hordtam és minden használat előtt hintőporoztam, de macerás is, meg pár év hintőpor használat azért jelentősen meglátszik rajta (belül).
6/7 anonim válasza:
utolsó: hol vettél olyan balerinát, ami több évig kitart? :O nekem is kell olyan! :D
7/7 anonim válasza:
Az előzőt nemrég selejteztem le, mert 22 évesen kinőtten. Meglepődtem rajta hogy még nőtt a lábam, ezt 3-4 évig hordtam, Tamaris.
Az azelőtti balerinámra írtam hogy hintőporoztam, de már nem tudom milyen fajta volt. Viszont ilyen 15, 20 ezrek. Manapság már 20 :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!