Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Graf von Monte Wehro órákról...

Graf von Monte Wehro órákról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Milyen minőségűek,amiket lehet kapni vaterán és teszveszen?Tényleg eredetiek és szuperek?
2009. okt. 5. 20:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
Gyerekek....Nekem van 1 ilyen órám (GVMW Beverly Wehro)és nagyon bejött!Igaz 5 év után beatta a kulcsot de sok mindent megélt!!Neki vertem a falnak,leejtettem a padlóra/betonra,búvárkodtam vele...szóval nagyon strapa!Most rendeltem a vaterán ugyanattól a fickótól egy másikat (Königswerk Argos Diamanten) még nem jött meg de bizakodó vagyok :)!Ha ázsia,ha nem nekem bejöt!! xd
2012. febr. 29. 16:47
 12/16 anonim válasza:
Nagyon jó kis órák! Nagyon precíz, szép elegáns, vizet jol bírja, megbízható, ránézésre 50ezret is megérnek
2012. aug. 4. 12:08
 13/16 Dörmögő_Dömötör válasza:

Ne aggódj, kiváló minőségű órák! Nézz be ide:

[link]

2012. aug. 9. 01:32
 14/16 Andrew9 válasza:
1,5 éve van ilyen órám, vaterán vettem énis. Kb mindennap használom. Ha kínai is akkor sem gagyi fajta, sőt!!
2012. okt. 29. 23:06
 15/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 2 éve vettem egy Commandert. Kb 1 hónap után azt tapasztaltam, hogy az automatika lengő súlyát tartó csavar kicsavarodott. A szerencsém az volt, hogy a hátfal megfogta ezért nem kóválygott az órán belül. Saját magam levettem a fedelet, csavart visszaraktam (döbbent arccal vettem észre hogy full műanyag keretben van az egész belül)(a csavar azóta is a helyén van). Ami ez után jött. Elméletileg vízálló 5 ATM-ig. wiki-n utána lehet nézni ez mit takar. Nekem simán beázott. (esélyes, hogy a sufnituning miatt) Ma cseréltettem órásnál tömítést benne, kíváncsi vagyok, hogy fog szuperálni.

Kapott tőlem aztán rendesen az évek alatt. Autószerelés (persze, hogy órában kell), beton, vas állványzat, egy szónak is száz a vége, nem volt kímélve.

Relatíve pontos, (kb félévente késik 1 percet, ami automata óráknál 9000ft-ért szerintem nem vészes). Ami kissé zavaró ennél a típusnál a 39 napos naptár. Hó végén lehet nyomogatni. Meglehet szokni.

Ezektől eltekintve nekem nagyon bejött. Ennyi pénzért ha kínai, ha nem, ha gagyi, ha nem, szerintem egy korrekt, tetszetős kis vekker.

2013. febr. 26. 16:35
 16/16 Skilldegree válasza:

Kedves #13/15!

Én is vettem egy ilyen "órát", és az a helyzet, hogy egy rakás trágya. Nem akarok nyomdafestéket nem tűrő szavakat használni, pedig bőven lehetne, és megérdemelné az senkiházi, aki "minőséginek" tünteti fel a semmitérő bóvlit.

2012. februárjában vásároltam egy GVMW Boreas típusú karórát. Az elején (majdnem) minden rendben ment, aztán jöttek a problémák sorban. Az egész azzal kezdődött, hogy a nemesacélnak meghirdetett készülékház, erős kopásnak indult, réz színű foltok jelentek meg rajta. Ezt követően a (valódi bőrnek titulált) szíj kezdett eszeveszett foszlásnak indulni, ami képtelenség, majd az a szerencsés eset következett be, hogy véletlenül meglöktek az utcán, és az óra üveglapja egyszerűen leesett. Azt már meg sem említem, hogy össze-vissz késik/siet; néha, átlagos erőhatásra szétesik a szíja a felfüggesztésnél.

Ahogy nézem a különböző fórumokat, nem csak nálam fordult elő hasonló probléma. Több alkalommal is próbáltam felvenni a kapcsolatot az illetékessel, de e-mailekre nem reagált, telefont nem vette fel. A helyen, ahol az "bemutatóterem" van, nem érhető el. Az óra, amit én vettem egy silány minőségú, gagyi fos. És a vicc, hogy 50.000-ért hirdeti a Vaterán. A gyerekkoromban kapott 6.500 forintos karórám 15 éves, és egy mukkanásnyi baja nem volt soha.

Ha valaki hasonló cipőben jár, mint én, bátran keressen meg, fogjunk össze, ne hagyjuk átverni/átverve hagyni magunkat!!! Nem hiszem el, hogy az ilyen emberek simán megúsznak mindent, és röhögnek a markukba.

2013. nov. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!