Graf von Monte Wehro órákról mik a tapasztalatok?
Tessék vigyázni ezzel a "márkával"!!! Malajziában készülnek, lehet hogy képen jól néznek ki, de nem sokat érnek. Bangkokban (Thaiföld) 15-25 dollárért árulták őket az utcán. Aki azt állítja, hogy ezek minőségi, eredeti, márkás órák, az hazudik és érdekében áll ezt állítani.
Königswerk, Graf Monte Wehro = bóvli. Ne hagyjátok becsapni magatokat!
hi!
szerintem eredetiek és valóban részben kézzel készültek. a bóvli az aminek a nevéből hiányzik a "...von...". Általában a hamis dolgoknál csak egy minimális eltérés van az eredetitől, itt ez az.
Engem az győzött meg hogy megtaláltam a hivatalos honlapját, ahol az összes modellt megtalálod
lásd: [link]
az is meggyőző (ha a vaterán nézted azt amit én is), hogy boltból árulják.
(az eladó mellett van feltüntetve a kép alatt)
Én is vettem, habár még nem jött meg, mert tegnap nyertem a licitet.
Remélem tudtam segíteni.
Tuti hogy olcsón előállított ázsiai cucc, a német honlap csak porhintés. De ettől függetlenül NAGYON JÓ KIS ÓRÁK! Nekem is van, és iszonyat jól néz ki, tényleg minőségi módon van összerakva, járástartaléka kiváló, nagyon érzékeny minden kis mozgásra=azonnal "tölti" a rugót.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve! Bárcsak minden ázsiai cucc ilyen minőségű lenne! (Na nem a japán és koreaira gondolok.... : )
Most vásároltam egyet és én is ámultam, bámultam amikor kibontottam a csomagot. Komoly tömege van az órának, tettek bele vasat rendesen! Bevittem az óráshoz, aki csak nézett nagyokat. Fogalma nincs erről a márkáról, de a minőség alapján 25-30 e Ft-ra értékelte.
8500 Ft-ért nyertem a licitet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!