Mit gondoltok erről a ruháról és erről a cipőről?
2013. máj. 28. 18:31
1/9 anonim válasza:
mindkettő nagyon jó,bár kettő nem illik össze:D Ruha nagyon szép,sok elismerő pillantást fogsz kapni,cipő meg pont az idei trend a menta színét viseli és a sarokmagasság is megfelelő.
Ha rádjött a vásárlás szerezd be őket:)
2/9 anonim válasza:
A ruha tetszik, a cipő nem annyira - férfi szemmel.
3/9 anonim válasza:
A ruha nagyon csini. A cipő nem tetszik, mert a sarkánál olyan nagyon fura és béna. Ha egész menta színű lenne jó lenne, de az a parafa rész valahogy nem illik :S
4/9 anonim válasza:
nagyon jól néz ki mind a kettő :)
6/9 anonim válasza:
Tetszik mindekettő.
Csinos leszel benne biztosan. Sokkal inkább ilyen ruhákban látnám a lányokat, mint azok a párducmintás nadrágok meg a lógóseggű bőgatyák...stb
F
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Már be is szereztem őket :D
2013. máj. 29. 12:39
8/9 anonim válasza:
nekem egyik se tetszik.A ruhának a mintája ( a fazonnal nincs bajom) a cipő az meg sehogy se tetszik.
9/9 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik. A ruhának a fazonja nem tetszik, a cipőnél meg az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!