Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a ruhákról? (Képek)

Figyelt kérdés

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

5: [link]

6: [link]

7: [link]

8: [link]

9: [link]

10: [link]

11: [link]

12: [link]

2013. máj. 27. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem igen értem a kérdést, egy csomó képen nem is látszik, hogy milyen ruha van az illetőn. Egyébként a nagy részük nekem teljesen közömbös. Nem is gáz, nem is vagyok oda érte, olyan semmilyen.
2013. máj. 27. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Dettó nem értem a kérdést. Összevisszaság az egész. Semmi koncepció vagy kapcsolódás nincs a ruhák között. Már amelyik látszik. Unalmas tucat ruhák.
2013. máj. 27. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:

1.Egy jó alakú lányon szexi,leginkább a piros és a fekete kombinációja miatt.

2.Ez nekem nem jön be,egyébként elég tipikus tini lányos,diszkóban 14-15 körüli lányon tudnám elképzelni(bár,elvileg nekik még nem oda kéne járniuk,de ez más téma),vagy házibuliban.

3.Jól néz ki,de semmi extra,olyan "szürke kisegeres"felsőnek tűnik így mindenféle kiegészítő nélkül.

4.és 5.Átlagos,hétköznapokban hordható polók sétához,vásárláshoz,moziba stb...

6.A rövidnadrág számomra rontja az összképet,jobb lenne hosszúval,de egyébként a felső miatt könnyű,nőiesebb viselet szerintem,ez is tökéletes hétköznapokban.

7.Nincs gond vele,egyszerű,hétköznapi felső,mostanában nagyon sokan hordanak ilyesmiket hogy két ilyen felső egymásra véve.

8.Sportos viselet,leginkább enyhébb időben tudom elképzelni futáshoz,biciklizéshez stb...

9.Ilyet is minden 2.lányon látok a környezetemben,szóval mondhatni divat.Egyébként kicsit merészebb a dekoltázs miatt,16 éves lányokon és attól felfelé simán jól állhat,ha megvan az adottságuk hozzá.

10.Egyik sem tetszik túlzottan.Az első valamilyen "ugrabugrálós"táncórán még elképzelhető.A második merész egy kicsit,nyilván strandon,uszodában hordható,ha valakinek jó alakja van és szereti ha sok pasi megnézi akkor szerintem hordható.A 3.-ról nem igazán van elképzelésem hol hordható,de az biztos hogy ehhez is jó alak kell.

11.Ugyanaz mint a 8.-as.

12.Nem sokat látni a felsőből,de ennek alapján nekem tetszik.Hétköznap is,de inkább valamilyen szolidabb házibuliban is jó viselet lehet szerintem.

2013. máj. 27. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként igaza van a többi válaszolónak,elég összevissza kérdés,írhattad volna hogy milyen szempontól érdekel a véleményünk.Hogy tetszik-e,hova hordható,felvennénk-e stb...
2013. máj. 27. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:

1. az én ízlésemnek ez a melltartó túl sportos és túl semmilyen

2. kifejezetten igénytelen, olcsó, kínai

3. nem annyira az én stílusom, de elmegy.

4-5. nem venném fel, de nem vészes.

6. ez kifejezetten jó szett

7. csinos

8. jellegtelen és semmilyen (és kapucnis sportfelsőhöz karikafülbevaló? inkább ne)

9. egyszerű, vagány, de csinos.

10. nyilván ki nem mennék a házból ilyenben, de otthonra jól néznek ki

11. edzős szettnek szuper, utcára alapvetően nem venném fel.

12. a felső nagyon tetszik, de én spec, nem hordanék keresztes nyakláncot, mert nem vagyok hívő

2013. máj. 28. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:

1. Hol itt a ruha? a melltartó nem tetszik, hozzám túl sportos

2. csúnya

3. uncsi

4. átlagos, túl szürke

5. szintén túl szürke és átlagos

6. Nem nagyon látszik a ruha, de legalább nem sötét szín

7. sportos

8. nem látszik sok minden, ez is sportos

9. átlagos, de elmegy

10. nem tetszik egyik sem

11. futni jó a szerelés, máshova nem nagyon :D

12. nem látszik a ruha

2013. máj. 28. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Elég gagyik, unalmasak.
2013. máj. 28. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!