Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?
2011. aug. 16. 12:06
1/15 anonim válasza:
A 3. és a 4. nem tetszik, olyan ribis. xD
De a többi csinos és csajos azok bejönnek. ^^
2/15 anonim válasza:
ugyanazt akartam irni ,mint az első válaszadó :)
3/15 anonim válasza:
az első kimondottan tetszik! a második elmegy, a többi viszont egyáltalán nem jön be.
4/15 anonim válasza:
Nekem tetszik a 3., de csakis otthonra venném fel a párom jelenlétében egy szexi bugyival :-)
5/15 anonim válasza:
*a 4. tetszik. Lilában nem igazán jön be.
6/15 anonim válasza:
az első és a második jó.:D a többi nem .
7/15 anonim válasza:
3.és a 4.tetszik:) ez nem ribis:)
8/15 anonim válasza:
Szerintem is ribis a 3. és a4.es. a többi elég jó. Főleg az 1. és a 2.ik
9/15 anonim válasza:
az első,a harmadik,és az utolsó nem tetszik...(a színe):)
10/15 anonim válasza:
1. ha te is így nézel ki akkor tök jó, de ha csak ilyen átlagos vagy akkor ez a ruci sem lesz egy nagy durranás.
2.nekem tetszik:) egyszerű de nagyszerű.
3.ilyet nem vennék fel utcára, de ha a párodnak akarod kicsípni magad akkor simán.De szép ugyh tetszik.
4.Ez is szép bár a szine nem tetszik.
5.Az ing nem tetszik de ez a farmer fölötte nagyon.Valami másik ingel nagyon jól nézne ki.
6.Hát ha ez ilyen hosszított ing akkor cicagatyával eltudnám képzelni, de a mintája kicsit terítőre hasonnlít.. Elfognám,de pénzt nem adnák ki érte.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!