Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szalagavatóra milyen ruhát...

Szalagavatóra milyen ruhát vegyek fel?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek szalagavatóra mint vendég milyen ruhát érdemes felvenni? Barátom szalagavatója lesz, nem szeretnék valami átlagos ruhában megjelenni. Tudnátok pár 5letet adni? Esetleg képeket belinkelni milyet érdemes választanom. Illetve utánna lesz egy étteremben egy kis vacsi, oda illik átöltöznöm vagy jó lesz a szalagavatós ruhám?
2009. okt. 5. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
koktélruha vagy kisestélyi, ha vendég vagy az teljesen oké, és nem kell átöltözni, mehetsz abban a ruhában.
2009. okt. 5. 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jajaj kisestélyit ne vgyél fel, abban kinéznének, a koktélruha még elmegy. Én egy szatén nadrágban és egy elegánsabb felsőben voltam, illetve magassarkúban. Sztem ideálisabb választás ha vmi elegánsabb szoknya vagy nadrág+felső van rajtad, mint egy egyberuha. Nem kell átöltözni a vacsira, nyugodtan mehetsz abban a ruhában amit szalcsira felvettél.
2009. okt. 5. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!