Akkor veszel csizmát amikor akarsz. Nekem vannak nyári csizmáim is, lukacsosak, nem melegek.
2009. okt. 5. 14:49
2/10 anonim válasza:
Màr lehet, minden 5. csajon, nön làtok! De minek még??? kiérti! Ja és nem nyàri, rendes téli csizma!
2009. okt. 5. 14:57
3/10 anonim válasza:
Én már nagyon soknak láttam ma is... Szóval felveheted, ha az tetszik. Én inkább szeretem kihasználni a szimpla cipő nyújtotta lehetőségeket, és csak akkor csizmát venni, amikor annak van az ideje.
2009. okt. 5. 14:58
4/10 anonim válasza:
Akármikor.Nyáron is, mert van nyári csizma.
2009. okt. 5. 15:24
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. okt. 5. 16:32
6/10 anonim válasza:
én is hordom már, én ugy vagyok vele, hogy oktobertől simán
Nekem délután már igy is lefagy benne a lábam, úgyhogy simán szerintem :d
bár még csak bokacsizmát
2009. okt. 5. 16:46
7/10 anonim válasza:
Pont most vettem elő a bokacsizmámat, és azon gondolkoztam, hogy felvegyem-e holnap:D
Én még lehet, várok vele, mert elég jó időt mondanak a következő napokra, de hamarosan én is előveszem:)
2009. okt. 5. 17:10
8/10 anonim válasza:
Jesszus, én még kis vékony, nyitott balerinacipőt hordok, de bőven megvagyok vele, hajnalban se fázok. Téli csizmában viszont lerohadna a lábam asszem... Szerintem még korai, nem kicsit. 10 fok alatt (napalli hőmérsékletre értem) már elmegy, na de ilyenkor... Ma egy szál pólóban jöttem haza, és még így is melegem volt... Viccesen néztem volna ki csizmában...:)
19/L
2009. okt. 6. 17:07
9/10 anonim válasza:
Amikor úgy érzed, hogy ma olyan kedved van vagy illik az összeállításodhoz. Ez hogy mikortól lehet ez hülyeség, ha mondjuk februárban 22 fok van, akkor normális aki csizmában jár, de ha szeptemberben veszi föl akkor nem? Ez hülyeség, én például nyáron is felhúzom ha olyan idő van.
2009. okt. 10. 12:24
10/10 anonim válasza:
Én már hordok!Szerintem ha már úgy gondolod nyugodtan hordhatsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!