Ilyen magassarkúhoz milyen ruha illik? Ami nem túl kihívó.
Figyelt kérdés
Van egy ilyen szandálom:
Milyen jellegű ruhákat vehetek fel hozzá? Rövidnadrággal vagy combközépig érő szoknyával r.bancos lenne az összhatás?
2013. máj. 25. 18:58
1/5 anonim válasza:
Aaaaaa de tetszik *_* :D Szerintem ha nem egy feszes ruhátveszel hozzá , hanem valami lenge, bő ruhát akkor nem fog ,,r*bancos,, lenni, esetleg csinos, de az nem baj*.*
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Hűű ilyesmikkel tényleg nagyon jó lenne :) Ezek amúgy is tetszenek, majd be kell szereznem egyet ami színben passzol a cipőhöz :D
Szóval akkor ilyen lengébb, kicsit bővebb combközépig érő szoknyával jó? :D (akár egyberuha, akár szoknya valami fölsővel)
2013. máj. 25. 19:53
4/5 anonim válasza:
Szerintem is kerüld a feszes ruhákat, ezek a lenge, virágos nyári ruhák olyan édesek :) És én eltudom képzelni farmer rövidnadrággal is :)
5/5 A kérdező kommentje:
Az pont van nekem, ilyen bő szabású combközépig érő (vagy az alá kicsivel) majd megpróbálom milyenek együtt. :)
Amúgy alapból jobban tetszenek ezek a bő, lenge ruhák :)
2013. máj. 25. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!