Ilyen alakkal milyen ruhát vehetnék fel diplomaosztóra? Légyszives segíts?!? Kép lent.
nagyon csúnya az alakom de már elkezdtem dolgozni rajta, csak sajnos nem tudok sokat változni júliusig...
légyszives ha van vmi ötleted oszd meg velem :(
18L
nekem is hasonló az alkatom, de úgy en bloc kicsit vékonyabb vagyok nálad. mindenesetre plus size a méretem :)
nos, a derékban szűkített, lefelé bővülő, felül szűkebb rucik nagyon jól állnak nekem, mivel legalább a derekam értékelhető :)
ilyesmikre gondolok. mindenképpen érjen térd alá, és lapos talpú, vagy nagyon kicsi sarkú cipőt vegyél fel hozzá, sztem egy husi csajszin nem annyira áll jól a tűsarkú.
látom a karod is husisabb, mindenképpen valami ujjasat válassz, az ujjatlan előnytelen lenne.
ha nem vagy túl sznob, akkor nézz be pár turiba, sok helyen találni a méretedben szép alkalmi ruhákat, és legalább olcsóbban megúszod. a molett üzletek iszonyat pofátlan árakkal dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!