Csak engem idegesít ha egy csaj keresztbe hordja az oldaltáskáját és annak a pántja bevág a két melle közé és a mellei pedig jól kidudorodnak?
Amúgy a keresztbe pánttól is lehet geincferdülés, csak akkor s irányú...
Nem nagyon látok ilyen keresztbepántot, de nem idegesít. Nagyon nagy melleknél viszont elég furcsán mutat, legalábbis nekem.
Kedves válaszolók!
1. Magasról teszek arra hogy valakit zavar a beszédstílusom. Legalább nem ómagyar nyelven hablatyolok. Ha eljuttok A Nagy Almába ( a gyengébbek kedvéjért New York) ott 100-szor furibb angol szóátírásokat hallotok ami szerintem nagyon cool. Amerikában tanultam 5 évig szóval csak tudom.
2. Én az oldaltáskát egy oldalon hordom mert idegesítőbb nincs annál mikor úgy nézel ki a táskával mint egy frissen plasztikáztatott pláza cica. Leginkább válltáskákat hordok amit elég jó boltokból szerzek be vagy tesómtól kapom Amerikából. Sokat költök táskára, ruhákra, fontos a minőség.
3. Ha meglátok egy molett ( remélem azoknak az embereknek akik kritizálják a szókincsem tetszett ez a szó) csajt oldaltáskával ami átvág a mellén és olyan mintha még nagyobb lenne ritka ronda látvány. ( bocsika ha valaki magára veszi)
4. A modell alkatú csajoknak igenis jól áll.
Ennyi(ke) lenne. Puszi mindenkinek!!
Drága utolsó válaszoló!
Nem igazán érdekel mit gondolnak rólam az emberek, lehet hogy egy kis milliomos elkényeztetett libának tartanak egyesek, de teszek rájuk magasról.Nem önerőből voltam a szüleim fizették és ők is ott dolgoztak, most már Mo.-n. Nem véleményt kérdeztem magamról hanem a FÖNT LÁTHATÓ kérdést. De ha ez nem tűnik fel akkor nem kell kommentelgetni arról hogy jajj ez de beképzelt, de jól megy neki.. stb. Igen megtehetem amit akarok mivel a szüleim megdolgoztak érte szóval nem nagyszájúnak kell lenni hanem lehet tanulni és ingyen is tanulhatsz úgy hogy a jövőben majd te is azt tehetsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!