20 fölött már minden csaj azt képzeli, hogy öreg?
Mindig mondják hogy tök jó a hajszínem (ha extrémebb), tök jó a ruhám, de ők már ilyet nem vehetnek fel mert nem tinik... nem értem ezt a hozzáállást. Talán 20 éves korba lépve már ki kell dobni a régi ruhákat és új komolyabb cuccokat szabad csak hordani? Akkor is ha nem az tetszik nekik?
Hozzátenném én is közelebb vagyok már a 30-hoz mint a 20-hoz, de a stílusom ettől még megmaradt. Gyakorlatilag ugyanaz vagyok mint tiniként, csak épp már munkába járok suli helyett. Mások miért hiszik hogy nem maradhatnak önmaguk, hanem idegeneknek kell megfelelniük és divatot követni, meg szürke egérnek lenni? Mert a legtöbben ilyenek lesznek a tinikorból kilépve.
Ó, van ettől durvább. Barátnőm fiatal anyuka. Csinos, vékony, ennek ellenére meg van győződve róla, hogy ő már nem vehet fel rövidebb szoknyát vagy rövidnadrágot és rám is furcsán néz, ha én mégis "meg merem tenni".
Egyikünk sincs még 30.
Nem lep meg, hogy a te "extrémebb" stílusodba belekötnek, amikor még az én teljesen normális, nem tini, de azért nem is öregasszonyos öltözködésemet is időnként kritizálják.
Idén leszek 20, szóval még nem esek bele az általad említett kategóriába, de pont a napokban merült fel bennem is ez a kérdés.
Még mindig farmert hordok pólóval és tornacipővel, kb úgy nézek ki, mint egy 16 éves.
Elfilozofáltam róla, hogy el kéne kezdenem nőiesedni, magassarkú, egyberuhák, ékszerek, komolyabb smink...
A héten érettségizek, és ott ugye elegánsan kell megjelenni. Alig vártam, hogy hazaérjek, és levethessem végre a magassarkút és a nőies öltözködés egyéb kellékeit.
Rendesen jobban éreztem magam, mikor délután újra a tornacipőmben sétálhattam.
Egyébként egyet értek Veled.
A 2-es válaszolóval egyetértek, dettó ugyanebben a helyzetben vagyok, de veled is, kérdező. Szerintem senki se kötelezhet arra, hogy a második X-től kezdve már csakis hosszú, bő, takaró cuccokat hordhatunk, vagy csak magassarkút, kizárólag nőiesen... Meg is halnék. Én még lázadni is fogok ez ellen sokáig, ha az arcom is ilyen fiatalos marad, és nem hízok meg, akkor nem látok okot arra, hogy miért is ne élvezzem ki, hogy kedvemre öltözködhetek.
Aki nem mer ilyeneket felvenni, és másokat irigyel, az bizony magára vethet, mert ő is megtehetné..:)))
hát én elmúltam 30, de még mindig farmerban nyomom lapos cipővel. Ha elmegyek valahová, akkor persze kiöltözöm, van magas sarkúm, sminkcuccom és nőies ruháim, szoknyák, blúzok, de inkább helyfüggő, hová mit veszek fel.
A szoknya hosszát meg nem a gyerekeim száma határozza meg, hanem hogy mi áll jól.
azért a válasz inkább az, hogy 20 évesen egy fiatalnak minden jól áll, mikor legyen csinos és bevállalós, ha nem 20 évesen?? Merészebb ruhákat is ebben a korban szoktak hordani, próbálkozni, milyen stílus áll jól. 30 évesen már az ember nem kísérletezik, tisztában van magával. Viszont elég ásatag hozzáállás csak azért öregasszonynak öltözni, mert valaki már 30 elmúlt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!