Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem találok jó PushUp...

Igabcsy kérdése:

Miért nem találok jó PushUp melltartót?

Figyelt kérdés

Most sokat fogytam, a melleim is kisebbek lettek, de így sem picik (85/B melltartót hordok)

2 gyerek után, 45 évesen ráadásul kissé lógnak is. Eddig kizárólag csak a merevítős melltartókat szerettem, de most, hogy lefogytam szeretnék egy picit szexisebben öltözni. Azonban nem találtam olyan PushUp melltartót amiben szép lett volna a dekoltázsom, pedig pont ez volna a célom.

Bármelyiket próbáltam - úgy éreztem - hogy mindegyikből ki akar esni a cicim.

Szeritetek létezik, hogy nekem valamiért nem áll jól ez a típusú melltartó, vagy érdemes még keresgélnem?

2009. okt. 3. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Intimissimi, Women' secret? Itt nézted már? Érdemes meglesni:) Hátha találsz megfelelőt,de persze az is lehet, hogy neked nem jó ez a típus.
2009. okt. 3. 22:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A women's secret az inkább teen girl's secret merthogy női mellre való melltartó ott kevéssé akad, azok a feszes nem túl nagy mellre terveznek :D

Intimissimi viszont nagyon nagyon jó darabokat árul, érdemes befektetni, a triumph is úgyszintén már gondol arra hogy nem csak tinik hordanak melltartót. Különböző fazonú és formájú darabok vannak ott, tényleg szinte minden egyéni problémára lehet találni megfelelőt.

2009. okt. 4. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!