Miért nem találok jó PushUp melltartót?
Most sokat fogytam, a melleim is kisebbek lettek, de így sem picik (85/B melltartót hordok)
2 gyerek után, 45 évesen ráadásul kissé lógnak is. Eddig kizárólag csak a merevítős melltartókat szerettem, de most, hogy lefogytam szeretnék egy picit szexisebben öltözni. Azonban nem találtam olyan PushUp melltartót amiben szép lett volna a dekoltázsom, pedig pont ez volna a célom.
Bármelyiket próbáltam - úgy éreztem - hogy mindegyikből ki akar esni a cicim.
Szeritetek létezik, hogy nekem valamiért nem áll jól ez a típusú melltartó, vagy érdemes még keresgélnem?
A women's secret az inkább teen girl's secret merthogy női mellre való melltartó ott kevéssé akad, azok a feszes nem túl nagy mellre terveznek :D
Intimissimi viszont nagyon nagyon jó darabokat árul, érdemes befektetni, a triumph is úgyszintén már gondol arra hogy nem csak tinik hordanak melltartót. Különböző fazonú és formájú darabok vannak ott, tényleg szinte minden egyéni problémára lehet találni megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!