Hogy kell jó melltartót választani? Mindenhol mást találok
Sziasztok!eddig 80 d-s jött be(próbálkozások alalpján)de melltartó kalulátor és egyéb más mérések alapján nekem hivatalosan a 80A a méretem...ez lehetetlen hiszen a B kosárból is kiesik a cici
Mellbőség 90 cici alatt 80
Sztem lehetetlen a 80A
most rendelnék 75 D et meg 80D eseket.
Szerintetek?
Mondom eddig a 80D volt a legjobb(tecsó F&F)
most olvasom, hoyg a kettőt ki kell vonni és ha 13 vagy kevesebb a különbség akkor A kosár..de hát nekem abból kibuggyan a cici...még a B-ből is
tényleg nem jó nekem a D kosár?őrület
utálok melltartót vásárolni:((((
persze úgyis az lesz, de akkor minek vannak ezek a mérések?
szerettem volna tudni mi az igazán nekem való, végre befektetnék egy jobb melltartóba
A számozás csak tájékoztató jellegű.
A melltartót fel kell próbálni mert attól hogy kb. akkora mint a testméreteid még nem 100% hogy jól tart.
Bemégy a boltba, kiválsztatasz 5-6 darabot ami tetszik, mindet felveszed, megnézed hogy áll rajtad a kedvenc felsőd ha ráveszed, egy kicsit ugrálsz, hajlongasz benne felemeled a kezed... Elvégre ez a napi funkciója a melltartónak.
Ha nem csúszik el, nem esel ki belőe se alul se felül se oldalt se középen akkor jó rád.
Mivel minden széria egy kicsit eltér még a hasonló szabásúakat is érdemes végignézni felvéve.
Nekem 75 től 80asig terjedő méret a jó, kosárban meg van két méret besorolás is... Olyan is van aminek elvileg kicsinek kellene lennie de gyakorlatban pont jó, meg olyat is néztem ami elvileg jó lett volna de kibuggyanok belőle. Ennyit a precíz méretezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!