Tudom nincs közöm hozzá, dew miért öltözködnek egyesek röhejesen? Röhejesen van összeválogatva a ruhája sok lánynak.
Mindneki azt hord amit akar, és nem nekem akarnak megfelelni. ok!
De miért öltözködnek néhányan röhejesen.
Ma láttam egy csajt, csillogós bőrkabát és hozzá az a nyári szoknya, ami olyan mint egy függőny, lóg a lányokon, és az idősebbek hordanak, cipőnek meg narancssárga cipő.
És nem értem a fekete bőrkabát(25 fok van itt) a nyárias kék szoknya, és a sárga cipő az hogy passzol össze?
Hogy van valakinek ilyen remek ízlése?
jó, még a kék, meg a srága elmegy együtt, de akkor is. Röhej, fent megsülhet, folyhat róla a víz, alul meg szoknya... -.-'
A másik megh múlthéten egy másik lány. Neon pink bőrkabát, kék cipő, és cica nadrág...
Hogy leeht így összeválogatni a ruhákat?
nem a 4-6-os villamoson láttad?
reggel volt egy ilyen pókháló szoknyás kabátos csajszi
nincs ízlésük, ennyi, erre nincs különösebb magyarázat
Mert a mai lányok ízlésficamos ribancok nagyrészben. Ez ma az átlag. Ezért nincs nőm...
18/f
pont azért, amit leírtál. de összeszedem neked, hogy egybe lásd:
1. mindenki azt veszi fel, ami neki tetszik, és ez így van jól. inkább legyen kicsit fura, mint ugyan olyan, mint az összes többi ember.
2. az emberek ízlése különböző. lehet, hogy ami neked, vagy nekem, vagy akárkinek röhejes, az másoknak kifejezetten tetszik, látnak benne valamit, amit mi nem.
3. nem neked és másoknak kell megfelelni, hanem önmagunknak.
4. az ízlés egy olyan tényező, ami sajnos, vagy nem sajnos, de nem adatott meg mindenkinek. mellesleg ez is nagyon relatív - nekem röhejesnek hatnak a gucci kollekciók is, és nézd, mennyien veszik, mintha aranyból lenne, egész próbababákat húznak magukra. ettől nem mondanám azt, hogy nekem nincs ízlésem,de azt sem, hogy nekik nincs. egyszerűen csak elvesztettük a sárga köves utat egymás felé.
erre nincs több magyarázat, ennyi bőven elég. empatikusabbnak és befogadóbbnak kell lenned. előfordulhat, hogy valaki téged nevet ki a hátad mögött.
"Mert a mai lányok ízlésficamos ribancok nagyrészben."
Hú, ez kemény! XD
De sajnos ebben sok igazság van.
szerintem nem az a fő baj, hogy valaki színesen, vagy egyedien öltözködik, néha tényleg jól esik a szemnek egy kis változatosság, hanem az, hogyha valaki súlyának, korának, életszínvonalának nem megfelőlen öltözik, mert nevetségessé válhat
példa: akinek nagy a hátsója, vastag a combja, az ne vegyen fel leggingset rövid felsővel. jó, jöhet a válasz, hogy mi az a "nagy". de azt hiszem pár olyan emgber kivételével, aki gerjed a hatalmas kofferre, az mind látja, hogy nem igazán kellene ezt így viselni
más kérdés, hogy a leggings nem nőise, mert nem attól elsz valaki csábos, hogy meggusztáltatja az egész világgal a feneke minden hajlatát.
panaszkodunk, hogy sok tahó, felszínes, a külsőre menő pasi van. dehát mi nők rontjuk el őket azzal, hogy semmi elképzelni valót nem hagyunk nekik, mindent az orruk alá tolunk a maga valójában.
másrészt miért jó az, ha valakinek válogatás nélkül az utolsó koszos parasztig mindenki beszól, hogy "de meg...-nála". ez tényleg sikerélmény valakinek, hogy megéri így ötltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!