Rentai kérdése:
Hogyan öltözködnek a "szolidabb" emósok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 19:55
2/5 A kérdező kommentje:
Akk ne írj ide,ha nem érdekel.
2013. márc. 30. 20:07
3/5 A kérdező kommentje:
*emók
2013. márc. 30. 20:27
4/5 anonim válasza:
fekete cuccok, csíkos,kockás dolgok. Vasalt extrém vagy fekete színű haj. Fekete szemfesték. :D
5/5 anonim válasza:
Ha tényleg szolidan szeretnének öltözni ajánlom ezt: fekete vagy szürke gatya, ha szürke gatyát vesznek fel, hozzá lehet fekete, pink felsőt, fekete gatyához fekete, pink, vagy szürke felsőt (de persze nem muszáj ilyen színeket én emo vagyok és vettem már sárgát is fel mikor jó kedvem volt) igazából ez attól is függ milyen fajta emo az illető. Ha hard akkor a feketét ajánlom minden mennyiségben, a half akkor bármilyen szín jó, ha hurt (mint én) akkor ha jó kedve van vidám színek ha rossz, sötét. Ha saucy, akkor színes cuccok.. Írj privátban milyen fajtának szeretnéd tudni az öltözködését ha még érdekel a válasz :) xxx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!