Volt már olyan sportcipőd, ami rendszeres viselés mellett is kibírta legalább 5 évig? Melyik márka volt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 10:27
1/7 anonim válasza:
Volt, azaz hogy van, mert már 7 éve megvan, márkáját nem tudom, kínaiban vettem.
2/7 anonim válasza:
Volt igen, azóta se volt ilyen tartós cipőm:D 6 év után azért cseréltem le mert már a kopott volt annyi.
Players roomba vettem puma cipőt 25 ezer ft volt 2004-ben, tehát nem volt olcsó,de megérte a 6 évét az biztos :)
3/7 anonim válasza:
Nekem régebben volt egy kínaiban vett Winx cipőm, ami minimum 3 évet bírt, még most is fel szoktam venni, csak már besárgult eléggé rajta a gumi, ezért inkább csak a faluban hordom. Most már nem éri meg kínaiban venni hosszú távra cipőt, mert max 1 évet bír, utána lejön a talpa, bár amit tavaly vettem úgy néz ki, hogy bírni fogja végig idén is.
4/7 anonim válasza:
Igen, az Adidas Samba cipőm 10 éve megvan, és máig fel szoktam venni! Nem azt mondom, hogy szép állapotban van, de hordható. A talpán kezdem érezni, hogy már nem az igazi, mintha kiszáradt volna a gumi, töredeznek belőle darabkák és nagyon csúszik.
5/7 anonim válasza:
Puma, már legalább tíz éve megvan, igaz már kicsit kopott, de ez inkább a belsején látszik. Simán fel lehet venni még utcára is.
6/7 anonim válasza:
Igen. Nem most, hanem a 90-es években. Puma.
7/7 anonim válasza:
Igen, 2000be vett szürke crosstraining Nike több mint 10 évig lehetett hordani, pár hónapja dobtam ki, mert már nagyon kopott volt a talpa, utolsó 5évben kondizásra használtam, van most egy 5éves nike talpa kopott meg kellett ragasztatnom de még mindig hordható, van egy 2000be vett bakancs ami még mindig használható, annyi baja van hogy nyekereg a talpa lépésközben,martens 5év után is hordható, még mindig jó, szerencsére nekem nem mennek hamar tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!