Mit vennétek fel ilyen szabályok mellett nyáron?
Figyelt kérdés
Hamarosan új munkahelyre megyek. Itt a nőknek térd alá érő szoknyát kell hordani, a vállat és a karokat könyékig be kell fedni és nem lehet túl mély kivágás. Viszont nem kell valami nagyon elegáns ruhára gondolni, lehet sima hétköznapi viselet. Amit eddig ilyen feltételek mellet találtam, abban úgy néztem ki, mint egy aggszűz. Ti mit vennétek fel? 20/L2013. ápr. 11. 16:53
1/5 anonim válasza:
Valamilyen háromnegyedes ujjú,lenege anyagú,kerek nyakkivágású felsőt,szintén lengébb anyagú szoknyával,valamilyen pasztell színben,pl.törtfehér,barackszín.Persze valamelyik ruhadarab azért lehet élénkebb színű,hogy fiatalosabbnak hasson.Hozzá magassarkú cipő.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Elsősorban olyat keresek, amit felvehetek akkor is, ha pl. barátnőkkel megyek moziba vagy akár randira, mégis jó munkába. Nem kell, hogy túl elegáns legyen, teljesen hétköznapi ruha megfelel.
2013. ápr. 11. 19:43
4/5 anonim válasza:
uhhh szegény..ez borzasztó...nyáron...ennyi ruhát...persze értem én, hogy ne legyen egy munkába egy nő túl lengén öltözve, de pl egy rövidebb ujjú esetleg vállat nem fedő felső miért nem tud megfelelő lenni? akár egy nyári ruha, ami azért nem mutat semmit, de nem takarja el a fél kezét az embernek...én tuti szétizzadnám az agyam...
elsősorban nagyon könnyű, lenge anyagokon gondolkozz...amit előttem linkeltek, sztem jók lehetnek...talán nem fogsz besülni bennük...csak szonykát vehetsz fel? vannak térdnadrágok is, amikből azért találsz bőven divatosat is:)
24L
5/5 A kérdező kommentje:
Nadrág is jó, de ha lehet, inkább szoknyát kell hordani.
2013. ápr. 12. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!