Hosszú szoknyából ruha?
Nagyon jó ötlet
én már csinálam lábszárközépig érő soknyából, ami elég előnytelen volt.
A végén elég lett annyi, hogy a tetejét átkötöttem egy vastag szalaggal, bal oldalon masnival
és egy övvel feldobtam
Teljesen jó ötlet, ettől leszel egyedibb :)
Barátnőm is csinált már ilyet.
Kapott régen valakitől egy bokáig érő szoknyát de azokat utálja. ő úgy csinálta mint amilyen a te elképzelésed csak ő feltuningolta egy kicsit jobban.
Ő felhúzta a melléig, ott felül kicsit leszabott belőle és összevarrta hogy feszüljön, majd ott a derék részénél egy vastagabb öv szerű anyagot varrt belülre hogy megtartsa ott, aztán a mell feletti részre pedig egy könyékig érő felsőt vart rá, amit ő vart meg, azt tudom hogy az anyagot velem vetette meg. És azt a nyakánál hátul kellett begombolni.
Nagyon szép ruha lett belőle, igényesebb helyekre szokott benne eljönni velem, nagyon jól áll neki, és volt hogy már utcára is felvette.
Így a szoknya része kb a combközepéig ér, jól áll neki, és sokan irigykednek rá, mert egyszerűen annyira egyedi hogy csak a barátnőmnek van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!