Mit gondoltok azokról a lányokról, akik rockosan öltözködnek?
Igazából rocker vagyok, és kíváncsi lennék pár fiúra, hogy mit gondolnak erről. [link]
ez nem én vagyok, de hasonlóan öltözködöm ;))
nagyon köszönöm, végre van egy-két ember, aki reálisan látja a dolgokat, és nem tart kislányosnak egy stílust.
Biztos az Evanescence énekese is kislány, vagy a Paramore énekese, vagy a Nightwish...tudnám még sorolni. -_-
Nem tudom miért lenne kislányos ez a stílus... És miért nem öltözhet úgy az ember ahogy akar. Nem tudom az mennyivel jobb,hogy már 13-14 éves kislányok úgy öltöznek,hogy mindenük kint van és több pasival volt dolguk mint az életkoruk.
Én 23 éves vagyok de még nem" nőttem ki" belőle . Én így érzem jól magam. És öltözhet ekkor is egy nő csinosan és szexin! Engem mindig megdicsérnek az idősebb- és fiatalabb korosztályból is,hogy mindig csinos és elegáns vagyok és jól öltözöm. És a férfiaknál se volt baj az öltözködés miatt... pedig az idősebb korosztályt preferálom. (de nem az 50 évesekre kell gondolni :) max30 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!