Nektek tetszene egy ilyen szandál? Vagy már túl csicsás a kövek miatt?
2013. máj. 20. 11:17
1/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik... :$ nem tudom...kicsit furi.. ://
de ha te szívesen hordanád.. akkor nyugodtan.. :')
2/8 anonim válasza:
Azért mert Zara 18 ezer ft? Nevetséges. Ilyet bármelyik üzletbe megkapsz töredékért, mert ezen a szandálon semmi minőséget nem látok.
Amúgy aranyos,városba szaladgálós szandálnak el tudom képzelni. Kár hogy nincs egy kicsi sarka.
3/8 anonim válasza:
Sztem tök jó!
De a kínaikban megveszed 2500 Ft-ért,és ugyanaddig fog tartani.
4/8 anonim válasza:
Jujj nekem nagyon tetszik! *.* Egyáltalán nem csicsás! :) Én megvenném.
5/8 anonim válasza:
Nem csicsás,de nekem nem tetszik. Nagyon véknyak a pántjai
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából pont szaladgálós szandálokat keresgélek. Gondoltam a kínaira is, de sajna nekem nincsenek túl jó tapasztalataim. És nem is a tartósság feltétlenül amivel bajom van, hanem, hogy nem bőrből készültek, és erre az egyre nagyon ügyelek. De tény, hogy drágállom 18-ért a cipőt.
2013. máj. 20. 12:11
7/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de tényleg nagyon drága is..szerintem pár pánt esetén teljesen mindegy, hogy bőr vagy műbőr, nekem egyébként szinte az összes cipőm kínaiból van és teljesen tartósak.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ezek a kövek kifejezetten kínaisnak ás olcsónak néznek ki rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!