Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a mánia, hogy fiún égő...

Mi ez a mánia, hogy fiún égő a szandál?

Figyelt kérdés

Öcsém szerencsétlen vett egy bőrszandált magának. Azóta kapja a beszólásokat a baráti körében néhány csajtól, hogy "egy férfi ne járjon szandálban", "de gáz", "bzi-e vagy?". Amúgy 23 éves. A szandál egy fiatalos, bőr modell.

Most komolyan: 40 fokban is cipőben-zokniban illik járnia egy fickónak az utcán? Dobja ki a szandálját?

Mondjuk szerintem tök jól áll neki, és az sem mellékes, hogy nem fülled be a lába.Én megnyugtattam, hogy nem minden nő tartja "gáznak" nyáron a szandál viselését.

2013. máj. 15. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális a szandál, akkor szerintem sincs vele semmi baj.

22/L

2013. máj. 15. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Az a gáz aki beszól ilyenre.

Tény hogy nekem sem tetszik, mert szerintem a férfi szandálok iszonyat rondák egytől egyig, meg a férfi lábakat sem szeretem nézegetni. De ettől még felőlem felvehetik, nekem nem fognak tetszeni, de ennyi. Én biztos nem szólok emiatt senkinek be.

2013. máj. 15. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:

15 éve meg a sapka volt égő a lányoknál mínuszban :)

az meg durva, hogy a barátoktól kapja a beszólást? Miért nem kérdezte meg, hogy akkor mit vegyen fel nyáron? Papucsot?

2013. máj. 15. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Egyszerűen már évek óta nem divat. Le leszek pontozva ezért, de hát egyszerűen így van.
2013. máj. 15. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Szandált inkább 40 év feletti férfiak hordanak, legalábbis én ezt vettem észre. Nekik jól áll, de egy 20 év körüli fiún már nem biztos, de egyénfüggő. Ettől függetlenül nem égő.

Egyébként vannak jó papucsok - bőrből és műanyagból is - kifejezetten férfiaknak nyári meleg időben.

2013. máj. 15. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, én amelyik férfin eddig láttam szandált, az mind borzalmas volt. Bocsi.

Ennek ellenére ha a barátom szandált akarna hordani, mert melege van a lábának, áldásomat adná rá.

2013. máj. 15. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem feltétlen jó körben mozog az öcséd, ha ilyen bunkó, divatmániás libákkal van körbevéve (kedves bájos úrilány egyébként sem b.ziz le mást).

Nekem, amíg nem zoknival hordják meg nem egy agyonhordott foszló túraszandál, addig semmi bajom nincs a szandállal férfiaknak. Én nem várom el, hogy egy férfinak 40 fokban zokniban-cipőben süljön, izzadjon a lába...

2013. máj. 16. 00:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a csajok 50%-át is leszólhatnánk, mikor a gnóm torz krumpli lábaikat a kifestett körmökkel mindenféle pántos gladiátorszandálba mutogatják, vagy begyömöszkölik 1 cuki kis balerinacipőbe és úgy néznek ki, mint valami elcseszett ludak. Na AZ gáz.
2013. máj. 16. 07:40
 9/12 anonim ***** válasza:
ha normális a szandál és nem zoknival hordja, akkor nincs vele baj. ne foglalkozzon vele, hogy mit mondanak, ma már mindenkit mindenért megszólnak.
2013. máj. 16. 10:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha illik az öltözékéhez, és szép a szandál, akkor az szupi. Pasik is nyugodtan hordhatnak szandált, barátom is hord nyáron és nagyon szexi benne, szóval tesód is hordja nyugodtan, aki meg beszól neki, annak mutasson be :D

20/L

2013. máj. 16. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!