Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek egy 36 éves...

Mi a véleményetek egy 36 éves jó alakú csaj felvehet strandon féltangás ill. tangás fürdőrucit?

Figyelt kérdés

2013. máj. 20. 10:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Bocsánat a rossz meghatározásért igen valóban érett nő ez a helyes megfogalmazás, családdal.

Igazából a férjemnek tetszik nagyon és ő szeretné ha ilyenbe lennék nagyon tetszik neki az alakom és szerinte nem gáz ha ilyenbe lennék.De nem tudom ezért kérdezem tőletek mások véleményére is kíváncsi vagyok. Köszönöm a hozzászólóknak!

2013. máj. 20. 11:41
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
néha az is felveszi, akinek nincs jó alakja. Nem csak azok mennek ki strandra, akik jól mutatnak fürdőruhában. Ha neked és a férjednek is tetszik, akkor vedd fel nyugodtan, de tuti megnéznek sokan!
2013. máj. 20. 11:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Férjednek vedd fel otthon, de ha nem akarod, hogy az összes nyugger papa, meg pasi téged stíröljön, akkor a strandon hanyagold. Szerintem a párodnak sem esne jól, hogy mindenki csorgatja a nyálát rád, ok az első 2 percben még elismerésnek veszi, de amikor 48. pasas bámul meg akkor már őt is zavarhatja.
2013. máj. 20. 13:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
a világ legtökéletesebb alakú csajának se illik szerintem strandra mennie tangásba
2013. máj. 20. 14:13
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

Mennyit is írunk? 1999-et?

Nem, 2013-at. Úgyhogy inkább ne, mert már baromi lejárt, közönséges, szinte ciki.

Vegyél fel tangát a férjednek otthon, a hálóban, ne ott, ahol boldog-boldogtalannak az arcába nyomod a szinte pucér hátsódat.

2013. máj. 20. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Kb ez 2013 ban olyan mintha szilikonpantos melltartót hordanál. Lejárt lemez. És nem higiénikus és nem illendő. Nekem is van pár sose hordom 15 éve is csak ritkán hordtam. De otthon felveheted neki ha azt szereti. De strandra ne.
2013. máj. 20. 18:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha jól áll, és jól is érzed magad benne, akkor bátran vedd fel! :) Ne a divattal foglalkozz, meg azzal, hogy kinek mi a ciki, hanem saját magaddal. Érezd jól magad a strandon, akár tangában is. :) 36 évesen még bőven abban a korban vagy, amikor egy csajnak, nőnek bomba alakja lehet. :)
2013. máj. 21. 12:09
 18/21 anonim ***** válasza:
A mamámat úgy nevelték a falun, hogy blablabla, mert mit mondanak a szomszédok. Ha te is azt nézed, akkor ne vedd fel. Meg ha kényelmetlenül érzed magad úgy, akkor se. De ha nem az idegeneknek öltözöl, akkor nyugodtan.
2013. máj. 22. 10:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan próbáld ki.Ha jó alakod van anélkül is megnéznek, ha a párodnak nem tetszik így járt mert Ő találta ki.

Ha nem szeretnéd, mondd neki hogy jó, de monokiniként szeretnéd hordani, tuti visszakozik. Ha mégse akkor biztosan vered a nőtársaid körében a biztosítékot.

/Bár a kamasz fiúknak szoktam mondani, a férfi és nő között egy tenyérnyi különbség van. Sok nő fölöslegesen hord melltartót míg sok hájas pasinál indokolt lenne./

A párodnak is javaslom a 2013-as trendet:

[link]

2013. júl. 4. 16:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezek a férfi tangák igazán elterjedhetnének már a strandokon is egy kicsit jobban. :)
2013. júl. 8. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!