Csajok! Próbáltátok már bugyi nélkül felvenni a miniszoknyát?
Miniszoknya alá franciabugyit szoktam venni, ne az én seggemet lessék már az emberek. Nem azért hordok miniszoknyát hogy mindenki lássa mi van alatta...
Bugyi nélkül semmiképp nem venném fel, de te sem tennéd ha már 2szer megerőszakoltak volna.
Hát igen, itt látszik meg, mekkora különbség van az olyan korú lányok között mint amilyen én vagyok, és az olyanok között mint amennyi te vagy. Én 22 éves vagyok, és felfogásommal vén pic$ának számítok, aki csak 4 évvel van alattam, mégis mintha generáció választana el minket egymástól...
Nekem és a saját korú barátnőimnek még van erkölcsünk, van helyes megítélésünk és ismerjük azokat a bizonyos korlátokat, határokat. Aki 3-4, vagy több évvel évvel vannak alattunk már nem rendelkeznek ilyen rendekkel. Gátlástalanul kefélnek jobbra-balra, nem válogatnak, drogoznak, minden héten hányásig isszák magukat...
És a legborzasztóbb: büszkék rá. Mint te most. Büszke vagy arra, hogy bugyi nélkül hordasz miniszoknyát. És még csak elképzelésed sincs mennyire mérhetetlenül szánalmas ez valójában...
Kedves Utolsó!
Én 18 éves vagyok, de én is úgy gondolom mint te, úgyhogy légyszives ne általánosíts!! :p :)
Én sem vennék fel bugyi nélkül miniszoknyát, nem iszom hányásig magam, barátom van 1 éve (és egy hónapja:D), nem kefélek mással, csak vele, előtte is csak 2 fiúm volt. :)
Na... :D
23 36ossal 100%ig egyetértek. (Talán csak abban nem h azért nem ártott vna oda egy tiszelet a kivételnek:D)
Én 17 vagyok majdnem másfél éve van barátom ő volt az első is:$:)Soha nem iszom le magamat és nem járok olyan rucikban amiből kinn a fél p*csám.
Eszembe sem jutna bugyi nélkül járkálni iszonyat k*rvás nem beszélve a fertőzésekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!