Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok nekem segíteni hogy...

Tudtok nekem segíteni hogy még csinibb legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Elég sokan csininek tartanak de ha belenézek reggelente suli előtt a tükörbe akkor ezeket gondolom: jajj ...már megint ez a haj,ez a felső,nadrág,fülbevaló. Elég sok ruhám van,de nem tudom hordani az összeset. És mivel jön a nyár annyira utálom hogy regel még tiszta hideg van és délutánra meg 100 fok ...és hogy reggel nem tudom hogy hogy öltözzek....fel másnap hogy milyen idő lesz,vagy milyen kedvem...stb. Ékszerem viszont nagyon kevés van. Arra gondoltam hogy készítenék karkötőket: tudtok ajánlani pár weboldalt ..olyan karkötőkre gondoltam amihez nem kell kapocs,mer az még nincs,de igyekszem beszerezni. Pénzem sincs túl sok. A cipőim: sport cipő,magassarkú,szandál,balerina. A hajamat majdnem minden nap felkötve (lófarokba) hordom. mert olyan rossz hogy nekem folyton belelőg a szemembe. a csatok kicsúsznak a hajamből,egyébként növesztett frufrum van ami a mellkasom tetejéig ér. de sajnos nekem kicsi a homlokom és nagyon alacsonyan nő a hajam,ezért sajnos folyton a szemembe lóg :/// tudtok ajánlani nekem tippeket? weboldalakat? vagy ilyesmiket? 1000 hála :*
2013. máj. 19. 18:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!