Passzolt ma a melltartód a bugyidhoz? Vagy csak felkaptál valamit? (fiuk, ne írjanak)
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 15:22
11/19 anonim válasza:
15:52-es vagyok. nem neked szántam kérdező a kisanyát, hanem az első kolléganőnek, hogy nem kéne finnyáskodva lenézni, akinek kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy azt nézze reggelente, hogy tökéletesen passzol-e a bugyi és a melltartó. amit írtál, hogy fehér blúz alá fekete melltartót vett valaki, az valóban kirívó eset, de az, hogy valaki kizárólag szettet hajlandó felvenni, számomra már az autizmis határát súrolja. ha a bugyim pl halványrózsaszín, nyugodt szívvel felveszek hozzá más színű melltartót, ha nem üt el nagyon.
12/19 A kérdező kommentje:
akkor ok.bár nekem úgy jött le mintha nekem szólna a "kisanya" legalább nyertél pontot. de nem azt írtam,hogy fehéren látszott át,hanem hogy átlátszott.de lényegtelen is,mindegy na.
2009. okt. 2. 16:27
13/19 anonim válasza:
én erre csak akkor figyelek, ha a barátomhoz megyek. akkorsem jelenti ez persze azt h csak szettet veszek fel, de akkor jobban kiválogatom, h pl piros melltartóhoz ne lila bugyit vegyek fel, mert az idiótán néz ki.
deha suliba megyek, akkor töklényegtelen, vanhogy csakegy egyszerű pamutbugyit veszek fel :D és hozzá akármelyik melltartót ami éppen a kezem ügyébe került.
ma amúgy nincsrajtam melltartó
14/19 anonim válasza:
nem:P mivel nem igazán hordok melltartót:P mert kicsik de kerekek a melleim és igy lényelmesebb. Én inkább mindig olyan szinű bugyit veszek fel, amilyen szinű felsőm van.
15/19 anonim válasza:
csak úgy felkaptam vmit mindt minden másnap. =)
16/L
16/19 anonim válasza:
hát nálam sose ugyanaz... 3 melltartom van de egyiknek se szeretem a bugyiját mert mind tanga azt meg nem birom.. én pl felszoktam venni piros melltartot narancssárga franciabugyival.. és akkor mi van?? ha én igy szeretem és igy a kénylmes akkor igy hordom.. mellesleg ugyse látja senki h mi van alattam meg ha látná is akkor se nagyon érdekelne a véleménye...
17/19 anonim válasza:
nem, mert melltartóbol van kb 10-15 bugyiból meg minimum 100:$(Bugyi mániás vagyok:D)
az alalp h mindennap tiszta meg h valamennyire passzoljon felsőmhöz mert sztem nem szép mikor átüt de ha mondjuk rózsaszín a melltartom és kék a bugyim az nem zavar:D
18/19 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen gondom hogy passzol, vagy nem passzol mert nem hordok melltartót.
19/19 anonim válasza:
Háth nem szettet hordok, mert a csipke kényelmetlen.. de azért általában a színekre ügyelek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!