Passzolt ma a melltartód a bugyidhoz? Vagy csak felkaptál valamit? (fiuk, ne írjanak)
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 15:22
1/19 anonim válasza:
Mindig passzol. Alap, hogy csak szettet horodok.
2/19 anonim válasza:
heheh...csak nem lesznek olyan lükék,hogy viccből elkezdenek írogatni!Nos,én a "szánalmas" nők kategóriába tartozom biztosan...mert nekem sajna ritkán van olyan,hogy minden fehérneműm passzoljon egymáshoz!Tényleg ne nézzetek le ezért,de én a kényelemre törekszem,és nem arra,mennyire csili-vili,és mennyire mutat jó a melltartó és a bugyi!Van kb.vagy húsz melltartóm,de igazából 3-at,4-et váltogatok,mert ezek a kedvenceim,és a legkényelmesebbek!!Bugyikban nem szeretem a nagymami bugyikat,kifejezettem a tanga a kényelmes nekem,de csak a pamut...a csipkétől viszketek,a selyem meg hideg,és idegesítő érzés felvéve!De soha nem vennék fel egy fehérneműt két nap egymás után,ez nálam az igényesség alapköve!Persze,ha pl.sportoló lennék,és gyakran öltözködnék mások előtt edzőteremben,lehet,jobban törekednék arra,hogy pl.a sárgát a sárgával,feketét a feketével vegyem fel,de így nem olyan lényeges ez nekem!Remélem ezt nem nézik le mások! :)
3/19 anonim válasza:
Én se hordok mindig szettet, főleg azért se mert énis mindig csak tangát hordok, de sok szett van ami csak rendes bugyival van, ilyenkor a bugyit odaadom anyumnak, és nekem csak a melltartó marad:) Meg sokszor veszek bugyit magába, főleg ha nagyon megtetszik. De a színekre azért próbálok odafigyeli
4/19 anonim válasza:
Nekem soha nem passzol!...engem e nélkül is szeret a párom :D
5/19 anonim válasza:
Nem. első, miért kéne, hogy ez alap legyen? a lényeg, hogy a fehérnemű tiszta, igényes legyen. vagy aki mondjuk fehér bugyihoz fehér alapon zöld pöttyös melltartót vesz fel, már nem is ember? fel kéne nőni, kisanyám.
6/19 anonim válasza:
Nekem sem passzol mindig! Sőt. A bugyim általában nem lóg ki (erre figyelek, mert utálom, mikor a p.cicák lehjolnak, és épp csak a segglyukuk nem látszik ki, a falatnyi nadrágból, és bugyikából!), arra viszont próbálok figyelni, h a melltartó a felsővel azonos legyen, vagy passzoljon hozzá, mert az akár véletlen is lecsúszhat.
7/19 anonim válasza:
15:52:
Azt írtam, hogy számomra alap. Nem tudom, miért kellett lepontozni, a kérdésre válaszoltan. Nekem így tetszik, nektek úgy. Ennyi.
8/19 A kérdező kommentje:
nem kéne,hogy alap legyen.amúgy ff-i vagyok,nem kisanya:):)a kérdés azért volt mert a munkahelyemen,a kolleginán átlátszott a blúzán a fekete melltartó,és rákérdeztem a bugyid is fekete? erre ő mittudom én mi van ma rajtam!!:):):)
2009. okt. 2. 16:04
9/19 A kérdező kommentje:
ha neked ennyire fontos a pont ,hát legyen .most felpontoztalak.pusszantás
2009. okt. 2. 16:15
10/19 anonim válasza:
Nem figyelek rá. Van, hogy egyik fekete, másik fehér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!