8 centi körül lehet a sarokmagassága. És én inkább egy 40-50-es, kosztümös- szabott ruhás nőn tudnám elképzelni. A te korosztályodnak szerintem öreges.
2013. máj. 16. 19:41
2/9 anonim válasza:
8 cm körül tippelném én is, egy felnőtt 30+ nőhöz illik, tinikhez semmiképp. Na meg ebben járni sem a legkönnyebb, kisebbel kellene kezdeni.
2013. máj. 16. 19:44
3/9 anonim válasza:
Ez szerintem is öreges egy tini lánynak.
2013. máj. 16. 19:44
4/9 A kérdező kommentje:
:) Tudok benne menni. :) De lehet hogy tényleg öreges..
2013. máj. 16. 20:15
5/9 anonim válasza:
Ez már azért tényleg elég különös. Ezek szerint egy hagyományos, szép, nőies magassarkút manapság csak 30+ nő hordhat? Érdekes hozzáállás. Fiataloknak talán csak az ormótlan telitalpú vagy a tornacipő való??
Így már érthető, miért ilyen topisak a mai fiatalok.
Amúgy nagyon szép cipő, egy ízléses, magára valamit adó lány hordjon csak bátran ilyet akár hétköznap is. Persze az ilyen cipő szoknyával néz ki igazán jól, azt meg ugye manapság nem szoktak hordani a lányok hétköznap, szóval talán ezért is használnak kevesen ilyen cipőt.
2013. máj. 16. 22:49
6/9 anonim válasza:
Nem csak 30+ hordhat ilyet, de nekik van ehhez stílusuk, egy tinilányt sem láttam még úgy öltözni hogy egy ilyen cipő illene hozzá. Mert azért egy cicanacival meg hasonló tinicuccokkal elég nevetséges is lenne. Na meg ugyebár tizenévesen még fejlődésben van, egy ilyen magassarkú totál eldeformálhatja a csontjait, lábát, gerincferdülést is okozhat.
2013. máj. 16. 23:21
7/9 anonim válasza:
Igen tényleg inkább azért felnőtt nőknek való mert ez nem passzol annyira egy leggingshez vagy farmerhez hanem egy ceruzaszoknyához, blézerhez vagy elegánsabb nacihoz. És 14 éves lányok csőgatyát és cicanacit hordanak inkább nem koszünszerű holmikat.
Amúgy maga a cipő szép, én 28 évesen hordok hasonlókat :)
2013. máj. 17. 16:39
8/9 A kérdező kommentje:
Milyen igaz. :) Bár a tizenéves sztárokat ilyen cipőben látom mászkálni, cicanadrágban is. De igazatok van, köszönöm a hasznos válaszokat. :)
2013. máj. 17. 20:12
9/9 anonim válasza:
7-8 centis lehet és szerintem csak különleges alkalmakra vedd fel ha már nagyon akarod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!