1/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, marha csúnya.
2/10 anonim válasza:
nekem tetszik. van amihez menne...
3/10 A kérdező kommentje:
1. miért nem tetszik meg tudnád indokolni?
2. pl te mihez vennéd fel?
2013. máj. 15. 17:15
6/10 FannaL válasza:
Egy farmerhoz, vajszínű gatyához, Láttam most egy fényképet nem rég vannak azok a divat szoknyák amik hasig felérnek és lengék, fölülre egy ing meg ilyesmi szerű cipő volt a csajon. De én ezt Westernlovagláshoz is felvenném.(lovas vagyok és szeretem a különlegességeket) :D
7/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem értem a koncepciót sem... nyáron minek csizma?!
8/10 anonim válasza:
A boltban tuti nem rohannék, hogy felpróbáljam, annyira nem tetszik. De sztem nem mutatna rosszul ilyen nagyon enyhén hippis vagy cowgirl-ös beütésű szerelésekhez - farmer, barnás színek, egyszerűbb vonalú, lengébb pl. virágos ruhák...
9/10 anonim válasza:
Nem tetszik. Talán motorozáshoz elmenne, de még lehet ahhoz sem...
10/10 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat...oo és nagy mami minimális nyugdíjából nem hiszem hogy egy 17ezer ft-os eredeti bőr cipőt vesz de persze lehetséges kedves válaszoló :D
2013. máj. 16. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!