Fehér vászoncipőből hogyan tudom kiszedni a sárfoltot?
Figyelt kérdés
Fehér Tom Tayloros cipőm nagyon sáros lett. Kefével már kisúroltam és mosóporos vízbe is beáztattam 1-1,5 óráig, de még mindig látszódnak rajta a halványbarna foltok.
Hogyan tudnám teljesen eltüntetni őket?
2013. máj. 15. 15:55
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, szóval Tom Tailor :) ugyan úgy néz ki mint a Converse csak nincs az oldalán a csillag, a sparban vettem.
2013. máj. 15. 16:01
2/3 anonim válasza:
Nekem fehér Nike tornacipőm van,fehér.Ugyan ilyen az anyaga.Én be szoktam tenni a mosógépbe, 40 fokon mosom.Semmi baja sincs,pedig már 6-7szer ki lett mosva gépbe.Buliba veszem fel néha,képzelheted másnap h néz ki..de kijön szépen belőle,full fehér lesz.
3/3 anonim válasza:
mosógép. semmi baja nem lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!