Magassarku tágul majd?
Figyelt kérdés
vettm 38as de szorit a 39esbol meg kitudtam lépni a boltban. fog tágulni?2013. máj. 14. 05:55
1/3 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, mint neked, de én inkább úgy vagyok, hogy magassarkúból normál állapotban 337-es kell, viszont melegben megdagad a lábam, és iszonyúan szorít, olyankor 38-as kell... :S én általában a nagyobbat veszem meg, azon könnyebb segíteni.
Egyébként a kérdésedre a válasz: sok mindentől függ, főleg, hogy milyen anyagból van, de nem igazán tágulékonyak ezek a cipők. Én azt ajánlanám, hogy vidd el egy cipészhez, hátha tud vele kezdeni valamit.
2/3 anonim válasza:
nem :) Amúgy nekem van egy 7es cipőm, ami nagy, a 6os már kicsi volt. Megvettem a nagyobbat és kitömtem vattával az orrát! Peeptoeknál már sajnos nem lehet ezt cinálni :(
3/3 anonim válasza:
Az is jó megoldás, ha a nagyobbat veszitek és tesztek bele talpbetétet. Persze csak amelyiknél nem látszik.
Ha bőr, akkor tuti tágulni fog, de az sem mindegy hogy hol szorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!