Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gondom van a magassarkú...

Gondom van a magassarkú cipőkkel! (? )

Figyelt kérdés
A 2.lábujjam hosszabb mint az első,és ha nyitott elől a cipő,lelóg az ujjam róla.Így az elöl nyitottakat el is felejthetem örökre ? A másik hogy nagyon csúszik a lábam bennük és izzad,olyanban menni se tudok aminek sarka van,és papucs jelleg,csak elől van egy pánt.Minden vágyam hogy én is tipegjek ilyenben,mit csináljak ? próbáltam scholl krémeket az nem ért semmit...:(
2013. máj. 8. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy számmal nagyobb peep-toet kell választani. Bár akkor is kicsit fura lesz.

A papucsjellegű magassarkúban pedig simán nem lehet normálisan menni,főleg nem vizes/izzadt lábbal. Akiknek meg sikerül,hát le a kalappal.

2013. máj. 8. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszabb :D Szerintem fél vagy 1 számmal nagyobb szandált vegyél. Úgy tuti nem lóg le :) viszont akkor hátul ne legyen zárt, mert úgy ki fog esni belőle a lábad. Esetleg, ha van rajta egy kis csatt, akkor az is jó lehet: [link] Ilyet ne: [link] ilyen jöhet: [link] [link] [link] [link]
2013. máj. 8. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. máj. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!