Szerintetek minek öltözzek bolond ballagáson?
Alapból elég kreatív vagyok,de ebben a témában sajnos semmi ötletem. A bolond ballaás nálunk a suliban szokás,a 8.ossok beöltöznek mindenféle muki dolognak(olyasmi mint a farsang) és valami vicceset énekelnek (és járják az osztálytermeket,tanítás közbe.)
Először rózsaszín Darth Vader akartam lenni (lány vagyok)mert nagy Star Wars fan vagyok,de sehol nem találtam jelmezt. Tudnátok valami ötletet? Vagy a neten valahol nincsenek ilyen ötletek? Viszont nem akarok nevetséges szintre lesüllyedni,tehát valami visszafogottabb vicces/vagy nem vicces jelmez kéne..
Köszi előre is :D
Én cowgirl voltam, nagy sikert arattam vele. Főleg, mikor bolondballagás után ugyanabban a ruhában vonultam végig a városon hazafelé. :D
Az osztályban/suliban a legnépszerűbb jelmezek: Pocahontas, katona, görög istennő, cigánylány, őrült tudós, rendőr
A mi sulinkban házi jelmezeket szoktak csinálni
pl.:kiszakított felsők harisnyák szines torna csuka fel tupírozott haj .! Vagy szines haj esetleg emosnak beöltözöl cigány asszonynak kicsi fantázii .! :D
kösziköszi :) jó ötletek :D
Emosnak azért nem öltözök be mert valaki igy is emo-nak hiv,néha ugy is öltözök :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!