Mi legyek bolond ballagáson? (14/L)
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 21:56
1/8 anonim válasza:
fizikatanár,focista,cicababa,menyasszony,vőlegény,micimackó,kukac
2/8 anonim válasza:
én terhes nőnek öltöztem 2 éve :D
3/8 anonim válasza:
Terrorista Transzfesztita (TranszfesztZita)
4/8 anonim válasza:
én öreg cigány asszony voltam, nálunk az egész osztály komplett cigány lakodalmasoknak öltözött be :D
7/8 anonim válasza:
Legyél Lady GaGa :D Vagy párduc..ahhoz nem kell sokminden. Egy párducmintás hairisnya plusz egy felső :)
8/8 anonim válasza:
terhes apáca, iskola rabja, stréber ( szemüveg, rakott szoknya, tökéletesen fésült haj, könyvek a hónod alá)
van valamilyen különös ismertető jeled ? (például: sokat vagy feketében/ színes cuccokban vagy folyton, érdekesen van megcsinálva a hajad) na pont az ellenkezőjének öltözz be: fekete ruha---> fehér cucc, színes cucc---> fekete ruha
érted ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!