Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan oldjam meg a melltartó-...

Hogyan oldjam meg a melltartó-problémát?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy kis toppot akarok felvenni, csak nincs hozzá pánt nélküli melltartóm, viszont venni sem tudok, mert nem találok sehol sem a városban:S Nagyobb városba pedig nincs lehetőségem elmenni keresgélni:( Szilikonpánt nem tetszik, ezért valahogy szeretném megoldani nélküle, csak nem tudom hogyan.
2009. okt. 1. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Vágd le a pántját egy régebbi melltartónak.
2009. okt. 1. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Vegyél fel valami mást...
2009. okt. 1. 11:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam pánt nélkül, levettem róla, csak úgy meg lecsúszik.
2009. okt. 1. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg nincs más szilikon pánt vagy másik felső.
2009. okt. 1. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

van pántja a toppodnak? sztem nemfeltétlenül gáz, ha a pánt alól kilátszik a melltartó pánt, a lényeg h nelegyen ízlééstelen, ne legyen 2szer olyan vastag a melltartópánt, és ne üssön el színben.

vagy...ne vegyél fel melltartót...nemmindig kell az, ha a melleid nem lógnak a hasadra.

vagy, egyszerűen csak gyűrd be a melltartó pántjait a kosárba...előbbutóbb nemfog zavarni.

vagy, nézd meg jobban a melltartóidat, vannak olyanok, amiknek levehető a pántja, csak nemis tudsz róla...:D énis akkor jöttem rá, amikor én mostam anyám helyett, és láttam amikor kiszedtem a mosógépből, hogy az egyik pánt "leszakadt"...de nem leszakadt, csak kijött a helyéről, mert levehetős, csakén nemis tudtam róla..:D

2009. okt. 1. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vedd le a pántot, és ha lecsúszik, próbáld meg odarögzíteni a felsőhöz valahogy (pl varrd oda lazán h majd le tudd szedni)
2009. okt. 1. 16:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nincs pántja a toppomnak. Azzal nincs gond, hogy nem birom levenni a melltartó pántját, mert levehető. Próbáltam nélküle, csak hát attól félek, hogy le fog csúszni a nagy bulizás közben.

Ha odarögzítem a topphoz, akkor ha táncolok, nem fog lecsúszni a melltartóval együtt? Gondoltam már erre a megoldásra, csak nem tudom meg merjem-e csinálni.

2009. okt. 2. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
milyen hosszú a hajad? Mert ha a nyakadba akasztod a melltartód, akkor lehet, hogy a hajad eltakarja és nem látszik
2009. okt. 2. 21:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Vállig érő hajam van. Végül szilikonpánttal a nyakamba raktam, jó volt így is.:)
2009. okt. 3. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!