FIÚK! Milyen színű és mintájú melltartó jön be nektek? Tetszik a push-up-os melltartó? :D
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 17:48
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a bordó színű melltartó. Lehet szép hímzéses mintha benne de ugyanazzal a színnel. Amúgy tök mindegy, ha jó a fazonja. :) Push up vagy nem push up mindegy. :)
5/11 XCI válasza:
Mindegy, úgyis Frei Tamásost játszunk (az a lényeg, ami mögötte van).
6/11 MarkoG válasza:
a szép mintásak, nem a szín a lényeg :) de a bordótól vagy a lilától nagyon beindulok
7/11 anonim válasza:
Fekete vagy bordó csipkés francia bugyi meg hozzá illő melltartó. Lehet push-up-os, engem nem zavar ez a hazugság, de lehet, hogy sokaknak nem tetszene, nem tudom...
8/11 anonim válasza:
A hagyományos, tömés nélküli fehér színű.
9/11 pinkpancser válasza:
Az amit gyorsan ki lehet kapcsolni :)
10/11 anonim válasza:
Színes pl. bordó, kék lila de szép a természetes fehér valami szexi csipkével ami sejtet valamit:) ja és a push-up ami szép szexi dekoltázst csinál és összenyomja a cickókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!