Bugyi nélkül szoknya vagy nyári ruha?
Én nagy szoknya mániás vagyok, de én csak itthon hordom úgy a szoknyát hogy nem veszek alá bugyit, de az is inkább hosszú szoknya. Persze volt hogy egy miniruhát itthonra vettem fel, mert utcára, nyilvános helyre már nem nagyon volt alkalmas és volt hogy nem vette alá bugyit, de ezt csak nagyon meleg időben csinálom.
Ha egy hosszabb ruhát veszel fel aminek a szoknya része kb bokáig ér és egybe ruha, tehát a nyakánál kell megkötni, elméletileg az alá sem kell bugyi mert szinte felesleges, de higiénia szempontjából mindenképp fel kell vennie mindenkinek én szerintem.
Életembe egyszer volt az hogy bugyi nélkül vettem fel az egybe ruhámat, akkor is strandról mentem haza, és nem akartam vizes bikinit magamon hagyni, száraz ruha meg nem volt nálam.
Igaz hogy kellemetlenül éreztem magam, de azt a 2 km gyaloglást ki lehetett így bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!