Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bugyi nélkül szoknya vagy...

Bugyi nélkül szoknya vagy nyári ruha?

Figyelt kérdés
Ti mennétek úgy utcára vagy társaságba? Unokatesóm szokott így menni mert szerinte néhány ruhát így kell hordani,mert bugyival csúnya. . En itthon kipróbáltam és tényleg nem látszanak annyira a bugyi miatti "hurkácskák" de valahogy nem menne,hogy kimenjek az utcára így.
2013. máj. 10. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nagy szoknya mániás vagyok, de én csak itthon hordom úgy a szoknyát hogy nem veszek alá bugyit, de az is inkább hosszú szoknya. Persze volt hogy egy miniruhát itthonra vettem fel, mert utcára, nyilvános helyre már nem nagyon volt alkalmas és volt hogy nem vette alá bugyit, de ezt csak nagyon meleg időben csinálom.

Ha egy hosszabb ruhát veszel fel aminek a szoknya része kb bokáig ér és egybe ruha, tehát a nyakánál kell megkötni, elméletileg az alá sem kell bugyi mert szinte felesleges, de higiénia szempontjából mindenképp fel kell vennie mindenkinek én szerintem.

Életembe egyszer volt az hogy bugyi nélkül vettem fel az egybe ruhámat, akkor is strandról mentem haza, és nem akartam vizes bikinit magamon hagyni, száraz ruha meg nem volt nálam.

Igaz hogy kellemetlenül éreztem magam, de azt a 2 km gyaloglást ki lehetett így bírni.

2013. máj. 11. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem illik én nem tenném. ha hurkázik, akkor rossz méretű a bugyi és válasszon olyat, ami nem üt át.
2013. máj. 11. 17:20
 13/16 szkatus ***** válasza:
Én is szoktam bugyi nélkül járni. Nem értem miért lenne igénytelen vagy közönséges? Alsószoknyát szoktam viselni, és nem mutogatom magam senkinek, senki nem tudja a környezetemben.
2013. jún. 17. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:
szkatus, azért állati kíváncsi lennék, hogy egy szűk miniruhához mondjuk milyen alsószoknyát veszel fel...
2013. jún. 17. 07:25
 15/16 anonim válasza:
Én szeretek nyári ruhába bugyi nélkül lenni akár utcán is
2013. aug. 14. 14:44
 16/16 szkatus ***** válasza:
Nem nagyon hordok szűk miniruhákat...
2013. aug. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!