Mire költenéd ezt a pénzt?
Ha kapnál 200 000 Ft-ot, hogy költsd ma délután magadra. Milyen boltokba mennél, mit vennél? Vagy fodrászhoz, kozmetikushoz stb. mennél?
Kitétel: csak és kizárólag magadra költheted!
Én elsősorban műszaki cuccra költeném: az a legfontosabb, hogy az embernek legyen normális tűzhelye, mosógépe, hűtője, porszívója, TV-je, számítógépe, telefonja.
Én egy éve lecseréltem mindent, úgyhogy ez nem érint.
Mivel a kérdés az öltözködés témába szerepel, ezért először farmer-felső-cipőben gondolkodnék. Ha sok ruhám lenne, akkor kevesebb de márkás ruhában gondolkodnék: Emporio Armani, Diesel stb...valami olasz márkában. Ha kevés ruhám lenne, akkor valami olcsó márkából vennék többet: Adidas, Nike stb...
Utána jönne a táska: 20.000Ft-nál többet én nem adnék egy táskáért.
Majd parfümök: legalább 2-3 parfüm kell, hogy legyen. Nekem jelenleg kb. 10 féle van, nem gagyik, mind eredeti.
Na én jelenleg itt tartok.
Szóval, ha most költhetnék 200.000Ft-ot, akkor vennék egy jó minőségű villanyborotvát(70-80.000Ft) és egy aranyláncot(kb. 100.000-120.000Ft).
Jelenleg egy villanyborotva van tervbe véve, de csak egy 35.000Ft-os jöhet számításba sajnos .
Befizetném a jogsit, vennék pár könyvet, új parfümöt és lecserélném a matracom és az íróasztalom. A többiből (már ha marad) pedig elmennék turizni. Nem tudnék ennyi pénzt csak ruhára költeni.
De ha csak szépészeti cuccokat és ruhákat vehetek akkor parfümök és cipők minden mennyiségben. És megcsináltatnám a hajam. 18/l
első körben berongyolnék olyan turikba ahol lehet vásárlási utalványt venni. 100rugót beváltanék erre a műveletre.
a másik 100 ruganyt a fennmaradó időben masszázsra, kozmetikusra, fodrászra költeném. ha nyitva lenne még valami DM, akkor vennék pár dekorkozmetikumot meg valami drága testápolót és arckrémet. :)
micsoda high-life lenne :D
Körömlakkra, ruhára, cipőre, sminkcuccokra. De főleg körömlakkokra.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!