Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok pénzt költök ruhára?

Sok pénzt költök ruhára?

Figyelt kérdés

Felakarom újítani az egész ruhatáramat, mert már kb 2 éve nem vettem semmi ruhát, de a legtöbb ruhám kb 3-4 éves, és majdnem mindegyik kicsi rám!!

Vennék összesen 12 galléros pólót, 4 hosszú újjú pólót, 4 pulóvert, 2 farmert, 2 övet, 1 napszemüveget, 1 pénztárcát, 1 pár cipőt összesen 280 ezer forintért. Szerintetek sok ez ennyiért?

2013. márc. 3. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem elég sok pénz ez ennyi ruháért, legalábbis én nem engedhetném meg magamnak, de ha neked van rá pénzed és nem fogod sajnálni h ruhára elköltöttél ennyit, akkor hajrá, bár én talán a negyedéből megtudnám venni mindezt.
2013. márc. 3. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
én magamnak ezekre a cuccokra max 130-150 k Ft-ot szánnék, de te tudod, szerintem fele annyiból simán ki lehet jönni mint amennyit írtál..
2013. márc. 3. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez kb 100 000 lenne, szóval szerintem sok, mert nem gagyi árakat számoltam, hanem ilyen 20 ezret egy cipőért stb
2013. márc. 3. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem is a pénz, a sok, hanem hova ennyi ruha? Inkább sűrűbben vegyél keveset, akkor a divatot is jobban tudod követni. 12 póló? Akkor egy hónapban egyszer veszel fel egyet kb? Vegyél most csak nyárra, 5-6 rövid, 2-3 hosszú ujjú, vékony dzseki, 2 farmer, 1 öv, 1 napszemüveg, pénztárca, cipő, aztán jön a nyár, akkor pedig kell majd papucs, rövidnadrág. Én legalábbis így vennék, de te dolgod.
2013. márc. 3. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ezt 200 alatt simán ki tudnám hozni, márkásabb ruhákból.

Pl. Reserved

2013. márc. 3. 19:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, elszámoltam !!! Nem 280 ezer, hanem 210 !! ez sem kicsi összeg, de hát mégis 70 ezerrel kevesebb :)
2013. márc. 3. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
így is elég sok hol akarsz vásárolni? armani? :D
2013. márc. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!