Farmer (kék, fehér, piros, kockás, van mindenféle..)
Póló (ez is színes, mintás)
Ha olyanom vna akkor Öv
+Tornacipő
2009. szept. 29. 21:23
2/17 anonim válasza:
ezek, amiket, az előző válaszoló írt. Illetve én nem szeretem a torna-sport cipőket...melegben sarut hordok, egyébként meg valami bőr fél cipőt, kiscsizmát. Jah, és szeretem az egyberuhákat, általában virág-párduc mintás, vagy egyszinű fekete
2009. szept. 29. 21:28
3/17 anonim válasza:
Farmer, vagy fekete ill. fehér farmer anyagú nadrág.
Mostanában általában felveszek egy topot, és rá egy hosszú ujjú (nem cipzáros) pulcsit. És egy sálat, mert betegeskedem (:
Cipő pedig az az "új" fajta fehér Converse.
Nem szeretem az élénk színeket, és a színes mintákat. Szerintem nem szép, ha valaki egy egész szivárványt visel magán.
Általában lakk fekete öv van a nadrágban. És elég sok ékszert hordok, többnyire ezüstöt.
Meg persze a tatyó, de az mindig más.
16L
2009. szept. 29. 22:04
4/17 anonim válasza:
farmer (sötétkék, világosabb v. szürke)
póló (színesek)
tornacipő (kék, fekete, bordó, piros kockás, vagy világos bézs színű) :D
19/L
2009. szept. 29. 22:20
5/17 anonim válasza:
Alulról: piros magasszárú tornacipő, hosszú terepgatya, fekete Alice Cooperes felső. :P
2009. szept. 30. 12:47
6/17 anonim válasza:
Tornacipő, farmer, zenekaros póló, illetve télen bakancs, farmer, zenekaros póló, pulcsi, szövetkabát, vagy bőrkabát.
2009. szept. 30. 14:26
7/17 anonim válasza:
ma v-nyakú póló, rajta hosszúujjú ing (feltűrve az ujja), szűkebb farmer (kicsit letolva), meg egy különlegesebb Converse csuka volt rajtam.
2009. szept. 30. 16:11
8/17 anonim válasza:
én ma pl egy szürke répagatyában voltam a tépőzáras nike cipőmmel egy pánt nélküli felsőben és rajta boleró : )
15l
2009. szept. 30. 17:43
9/17 anonim válasza:
színes csőnadrág
színes poló,top
színes pulcsi
öv
vans dc vagy converse cipő néha adio
14/L
2009. okt. 1. 19:32
10/17 anonim válasza:
világos kék csőfarmer+tornacipő+fekete öv+fekete pántos felső+fehér pulcsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!