Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középkori ruha miatt meglincse...

Középkori ruha miatt meglincselnének?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fiú vagyok és az a problémám, hogy a mostani fiatalok, az én korosztályom egyre melegebben öltözik.

Gusztustalan és ízléstelen az a sok elkorcsosult páva, de gondolom tudjátok miről beszélek.

Arra vágyom, hogy visszahozhassam a régi korok öltözékeit,

a tógát, a tunikát, a szűröket, ingeket, vérteket.

Eredeti állapotban vagy akár összegyúrva a mával, hogy társadalomkompatibilis legyen.

Gondolok itt ruhadarabokra, mintákra, stílusokra, mint napjainkban a kalocsai minta beültetésére.

Lennének ötleteim, viszont valószínű ha kimennék tógában vagy reneszánsz ingben az utcára, megvernének, de minimum rám kiabálnának.

2013. máj. 7. 22:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Plázamajom :D ez milyen jó szó, bár én inkább a kisebbségiekre gondoltam
2013. máj. 8. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha nem egy az egyben úgy öltözöl, mint aki most lépett ki a töri könyvből, és kicsit próbálod modernebbé tenni, akkor szerintem kimondottan jó lenne. Az utcán meg csak a cigányok verekednek, de azoknál meg teljesen random, hogy épp kibe kötnek bele.

A tóga meg a csuha úgy egy az egyben kicsit túlzás, de a reneszánsz ing nekem speciel tetszik. :)

2013. máj. 8. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Milyen az a reneszánsz ing?
2013. máj. 8. 20:02
 14/17 A kérdező kommentje:
2013. máj. 9. 14:11
 15/17 anonim válasza:
hát... őszintén szólva egyet kell értenem egy előttem szólóval.. ha te nem fogadsz el másokat, ők se fognak téged.. mind egy hogy plázab.zi vagy csuhás paraszt ruhában vagy.. (már elnézéseket kérek a kifejezésekért) mindenkinek más tetszik.. én is rengeteg ruhát látok amit soha életben fel nem vennék még sem szólom le őket.. tetszik neki hajrá de nem szólok bele a döntésébe.. akár rózsaszín a pólója akár "fűzős"...
2013. máj. 10. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó ízlésű fiatalember lehetsz.Nekem tetszene nagyon!Több ilyet a világba!

26L

2013. júl. 4. 11:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha illik a személyiségedhez, miért ne? Biztosan kapsz majd 1-2 furcsa pillantást. Ismerősöm is úgy szokott felöltözni, hogy csak lesek, de annyira jól passzol hozzá, hogy az valami hihetetlen. Egy kezes-lábas, kantáros nadrágot is olyan jól fel tud venni és iszonyatosan jól néz ki benne, és nem "pávás"
2015. máj. 29. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!