Középkori ruha miatt meglincselnének?
Sziasztok! Fiú vagyok és az a problémám, hogy a mostani fiatalok, az én korosztályom egyre melegebben öltözik.
Gusztustalan és ízléstelen az a sok elkorcsosult páva, de gondolom tudjátok miről beszélek.
Arra vágyom, hogy visszahozhassam a régi korok öltözékeit,
a tógát, a tunikát, a szűröket, ingeket, vérteket.
Eredeti állapotban vagy akár összegyúrva a mával, hogy társadalomkompatibilis legyen.
Gondolok itt ruhadarabokra, mintákra, stílusokra, mint napjainkban a kalocsai minta beültetésére.
Lennének ötleteim, viszont valószínű ha kimennék tógában vagy reneszánsz ingben az utcára, megvernének, de minimum rám kiabálnának.
Ha nem egy az egyben úgy öltözöl, mint aki most lépett ki a töri könyvből, és kicsit próbálod modernebbé tenni, akkor szerintem kimondottan jó lenne. Az utcán meg csak a cigányok verekednek, de azoknál meg teljesen random, hogy épp kibe kötnek bele.
A tóga meg a csuha úgy egy az egyben kicsit túlzás, de a reneszánsz ing nekem speciel tetszik. :)
Szerintem nagyon jó ízlésű fiatalember lehetsz.Nekem tetszene nagyon!Több ilyet a világba!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!