Milyen felső illene ehhez a nadrágomhoz?
Figyelt kérdés
szerintetek jó nadrág ? ti felvennétek ? jó ezzel a barna övvel ? arra gondoltam hogy egy fehér ujjatlan inggel betűrve jól nézne ki nem ? vagy nektek mi a véleményetek mi passzolna hozzá ?2013. máj. 6. 18:46
2/10 anonim válasza:
A fehér ing tökéletesen illik betűrve ehhez a nadrághoz, de bármilyen egyszerű vagy mintás(csak NE pöttyös, csíkos, kockás)felsővel jól mutat! :)
3/10 anonim válasza:
a nadrág nem néz ki rosszul, viszont inkább egy fehér vagy egy fekete kicsit vastagabb övvel venném fel, de így se annyira rossz. az inges megoldás pedig szerintem szuper lenne.
4/10 anonim válasza:
Utolsó v.ok!
A barna övvel jól néz ki! :)
5/10 anonim válasza:
Bocsi, azt írtam, hogy utsó v.ok, de az első vagyok és sz.tem a barna övvel jól mutat
6/10 anonim válasza:
fekete sima öv fehér trikó valami csikos matroz mintás esetleg sötétkék csikos triko
7/10 A kérdező kommentje:
oké köszi az ötleteket :D még ha van valakinek ötlete az írjon ! :)
2013. máj. 6. 19:40
8/10 A kérdező kommentje:
és ha ugyan úgy egy fehér inget betűrök csak az nem ujjatlan hanem háromnegyedes hogy a karnál fel van tűrve az is jó ?
2013. máj. 6. 19:41
9/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó :)
Hol vetted?
10/10 A kérdező kommentje:
őszinte leszek használt ruhaboltba 350 ft-ért :D
2013. máj. 7. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!